• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nezināms.

Lietotājs+
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About Nezināms.

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    /

Contact Methods

  • Discord
    Privāti

Nezināms.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack Cuneo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC ins 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bojevw
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike Walker 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : William Wattangus 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vnk OOC ins 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. Nevjg ja, sods tā pat būs. Ko piesakaties uz adminu ja jums nervu nav.
  4. Kā tad ceri ka tiksi sveikā, tas tev nedod iespējas apdirst cilvēkus par lowakiem, tā tu tautu aizdzen no servera, ja katru par lowaku nosauksi.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mike Walker, screens drauga. 2. Administrātora niks spēlē : Mark Dominikana 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Mans draugs uzraksta administratoram ka liks sūdzību par viņu, viņa atbilde bija - ''tak met lowak''. Administrācija jūsuprāt tā ir normāla attieksme pret spēlētājiem, aizskart cilvēkus ar vārdu lowak + vēl no administrācijas puses?
  6. BEZ PIETEIKUMA FORUMĀ NEVIENS NEKO NEVAR PIEŅEMT. Lūcu warn/diss
  7. Ko kas tur tāds, mazāk kā saka dir*, pats vien nomainīji. ČALI NOTEIKUMI VISIEM VIENĀDI, KO TAD PĀRĒJIEM NEMAINA, kas tad tur tāds vienam nomainīt, nē hu** b*e, parastiem spēlētājiem nemainīs, tikai savējiem,
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mike_Walker, drauga SS. 2. Administrātora niks spēlē : Dereck_Dominikana, kā arī Mark_Dominikana, viņš viņu pamudināja uz to iespējams. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tātad parasta diena, skatos te pēkšņi ''Mark Vendetta tagad atpazīstam kā Mark_Dominikana'', tātad sapratu ka Dereks nomainījis uzvārdu Markam, tādējādi ACC savā labā, jo pieteikumu forumā neatradu, noteikumi visiem vienādi. Paprasīju lai man nomaina, nemainīja. Ar kādām tiesībām savējie maina savējiem nikus un citiem nē, tak ja visiem tad visiem. NOTEIKUMI VISIEM VIENĀDI, NEKĀDA VĀRDU MAIŅA BEZ PIETEiKUMA , CERU KA DEREKS TIKS SODĪTS, VAI ACC OFF vispāŗ.
  9. Tak ej IG pazūdis bans 38milijonie ārprāts, aizdosi 1?
  10. 1. Apraksts par problēmu : Nobanoja mani 29. ferbruāri, banam vajadzēja beigties 2 martā! Šobrīd jau 3 marts, bans vēl nav beidzies! Mans niks Zigmar_Wilson 2. Pierādījumi par problēmu : http://prnt.sc/aajsp3 http://prnt.sc/aajsxp GAIDU UNBANU!
  11. Taja video redzams čalis stāvēja uz dzeltenā, bet tu nestāvēji uz dzeltenā, pamēģini vēllreiz nostājoties uz dzeltenā tad sapratīsi, ej pamēģini! Saproti ja būtu viņam wh redzētu ar niku pa ko šauj Mack, bet tā cilvēka pa ko šauj Mack nick nav redzams, karoč, apdomā un izskati vēlreiz, notestē visu vēlreiz, lai 6stie skatās to topicu unlocko, un šito neslēdz
  12. Ieskaties video pirmajās sekundes uz to pusi kur ir pagrizies Mack, un tad padomā! Tur redzams tas čalis kurš pie tās ednīcas Tas tajā mahā bij redzams bez WH manuprāt! Aizbrauc uz spawn izslēdz WH un pārbaudi cik tālu redzēsi nikus!
  13. 1. Tavs niks spēlē : Nav svarīgi! 2. Administrātora niks spēlē :Hardwell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Karoč kā ierasts ložņāju pa forumu skatos sūdzibu par Mack, paskatos gala slēdzienu Desa pasaka ka banāns Mike par WH! DESA TU NOSKATIES VIDEO VĒLREIZ, video laikā var redzēt kā pirmajās sekundēs lejā parādās cilvēka niks, pēctam tas cilvēks aiziet tuvāk un viņu vairs neredz, padomā ar galvu, ja Mike būtu WH tad tas niks tam čalim pa ko šauj Macks būtu redzams, pārskati video! 4. Apraksts par situāciju : PATS VIDEO : https://failiem.lv/g/a62hehks#aa/gta_sa+2016-02-25+18-09-22-81+%28online-video-cutter.com%29.mp4 NEPATIES BANS, TOPIKS : http://www.samp.lv/index.php?/topic/74773-s%C5%ABdz%C4%ABba-mack-lopez/
  14. Kas tad te http://prntscr.com/a2jiq9? Blue Eclipse atkl'ajas ?
×
×
  • Create New...