• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sniegs*

Veterāns
  • Posts

    1,230
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Sniegs* last won the day on September 21 2017

Sniegs* had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Sniegs*

  • Birthday 10/19/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Daumant Cheastwood

Contact Methods

  • Discord
    Sniegs#9517

Recent Profile Visitors

24,984 profile views

Sniegs*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

766

Reputation

  1. Sorry, ka postoju, bet, kā video ir redzams, tu aizskrien pa kreisi, bet tik pat labi viņš ar to mašīnu varēja aizripot pa labi, respektīvi, tieši pie Riffu hood, un tu nevienā brīdī uz to pusi nepagriezi kameru, vienīgie pārkāpumi, ko saskatu, ir tevis veiktie, bet nu, lai tos uzskaita admins.
  2. Nu, izprovicēji, uzbruki man ar deadly ieroci, es atbildēju. https://prnt.sc/10fb8a0
  3. Līdz ko bedzi šaut, sāki filmēt, malacis. Paskaties uz mašīnu, viņai nav ne skramba, bet viņa dūmo, normāli, ne?
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daumant Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Negro_Pintaro Seansize_Hokage Artjom_Coltrane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : (:Negro_Pintaro Seansize_Hokage) - Veči iekāp mentu mašīnā, reāli ar OOC iemeslu, 1 aizmugurē, otrs priekšā. Tad OOC pajautāju shotgun lai iedod, saka, pisam uz hood, aizpisam. Tad viņiem uznāk luste RPot, 1 izlec no mašīnas aizmugures, kas reāli nebūtu iespējams, jo tā ir policijas mašīna, un tad RPo izmetot no mašīnas. Ok, safe. Fakts kā tāds, ka tas viss RP bija forcots, nekur netika jautāts vispār, vai tas ir iespējams utt, viņi prost uzdrukāja /me komandu un paši izdomāja, kā tas viss varētu noritēt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/108b1sz Artjom NonRP /sellgun https://prnt.sc/108b1za Seansize NonRP /sellgun https://prnt.sc/108b1za Redzams arī ooc Insults no Negro https://prnt.sc/108b24t Pirmās 2 rindiņas, itkā var saprast, ka iekāpj, bet tur trūkst pierādījumu, hz, skatās paši.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aaron Cheastwood 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richard Vendelin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apsaukājas 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/x5xuy1
  6. Nu par tavu viedkoli varu to pašu pateikt. ;)
  7. Nekas par maz tur nav, doma tur ir skaidra, un visu var saprast Nošāva bez iemesla, un vsjo.
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aiden Snow 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gordon Mealon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nav nepieciešams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Muļķīgs jautājums 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/usiq0x http://prnt.sc/usiq9y http://prnt.sc/usiqf6
  9. Leģenda vēsta, ka Kovam ir piecas rokas!

    1. Show previous comments  2 more
    2. Abcd

      Abcd

      es tā nesaku nemaz

    3. #77
    4. ~Forestiņš~

      ~Forestiņš~

      Leģenda vēsta ka serveris var aizziet par burbuli

  10. Bano tik par bargāko iemeslu, un pārējās sūdzības dzēšās. LAbrīt, anālī līdēj, neko nezini... Administrators skaitās, ka tik kādu izbanot un bļe dirsu palaizīt.
  11. Sūdzība aplama, TC. Šis administrators ir ielīdis pārāk dziļā anāli lai kaut kas tiktu darīts lietas labā. Paldies par sūdzību, bet piedod atvaino, tc.
  12. Banu man nevar uzlikt, sēdi biksēs. :D Jim Quattors: /ban -snow 365 /report

  13. Vai akli cilvēki redz sapņus?

    1. Show previous comments  5 more
    2. -Bryant

      -Bryant

      Kas ir dzīves laikā zaudējuši aklumu, tie atcerās, tas kad redzēja. Tie kuri piedzimst, tad man liekas, ka viņi nevis redz, bet dzird ut..

    3. -Bryant

      -Bryant

      Kas ir dzīves laikā zaudējuši aklumu, tie atcerās, tas kad redzēja. Tie kuri piedzimst, tad man liekas, ka viņi nevis redz, bet dzird ut..

    4. Delakruze

      Delakruze

      Tak redz lol xd pamacies biologiju, aklums neietekmee tavu psihes stavokli

×
×
  • Create New...