• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ma4a1

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Ma4a1

Contact Methods

  • Discord
    Domā tev vajaga?

Profile Information

  • InGame
    Niko_Weed

Ma4a1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-32

Reputation

  1. Atvainojos Tas Bija Par mike Am lideri Ludzu Parliec uz Sudzibas par speletajiem ludzu ludzu jo tas bija tikai par mike Atvainojos Gold
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Niko_Weed 2. Administrātora niks spēlē : John_Gold 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/6yg8qx http://prntscr.com/6yg8x9 4. Apraksts par situāciju : Ieliek sevi Jail un unjail ielik jail un unjail ACC Savā labā tas nau normāli kad administrators ta dara Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez, Reklāma. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Ma4a1 2. Apsūdzētā Niks Forumā :Miedziņsh 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Lamajās Chata Šitas viens vārds Ir ļoti Necendzēts 4. Pierādījumi :http://prntscr.com/6xnodw http://prntscr.com/6xnpcr (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors unĪpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez, Reklāma. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā :Ma4a1 2. Apsūdzētā Niks Forumā :kizit 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Foruma čathā Iemeta Link 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/6wvvlv (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)Pašā sakuma kur ir chat un tehniska sadaļa u.c *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors unĪpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
×
×
  • Create New...