• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheGodHimself

Lietotājs+
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

About TheGodHimself

  • Birthday 06/14/2015

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Subāri, Photoshop, Videospēles
  • InGame
    Es tak nespēlēju

Contact Methods

  • Discord
    Man tak nav...

Recent Profile Visitors

1,575 profile views

TheGodHimself's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-17

Reputation

  1. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Curt Collin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : piw piw iekš tačka DB. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa fūteris neizvilka laicīgi. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : David Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jame Torres 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : haki, ban, TC 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vainīgs, šef 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Da es Tev olas laptopā iespiedīšu. Man mapIngu neladeja, laika Bija apstājies un ja godīgi, es hui zin, kāpēc nesprāga man Mašīna, laikam bla tankus no Ķīnas pirkāt. Dvoržaks
  4. Chillo, zaķenīt. Nav man hph. Pierādījumi nepietiekami. Ping būtu nofilmējis, redzētu.
  5. Augsts pings jau nav nonstopā, bet gan kamēr piem. lādejas kādam kautkas vai skatās live stream... Es nedzīvoju viens, varbūt man brats kautko lādēja? Nav pašam savs rūteris. Varbūt viņš tieši tad beidz. Bļin padomā čalīt...Kāda jēga hakot, ja jūs 2x mazāk?
  6. Ahmn... Tu nenofilmēji manu pingu, man tajā mirklī tas bija pie 500 :D. Tāpēc arī nerāvās nost dzīvības, gudrīt XDDD. Nākamreiz atver TAB un tad dirs :) Sāc ar galvu draudzēties :wub:
  7. 1. Tavs niks spēlē : Šeit nav būtiski 2. Administrātora niks spēlē : Lauma un Ovans 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : http://www.samp.lv/index.php?/topic/114065-bans-lauma-stefanos/ - Šis appeals izsaka visu. Jums tik spožas galvas sēž tajā administrācijā, ka pilnīgi apdirsties var. Tak Kova, tu vispār redzi par ko bano tagad? Un tad brīnies kāpēc tavs komūns mirst. PS. KAD IZSKATĪS TO OTRU SŪDZĪBU PAR OVANU?
  8. Draugs lika pacelt, viņam suspis. Pls neliekat WP :(
  9. Terā vaita nav atļauts? Un taisīju, lai panāktu viņu un niku video uzķertu.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : David Escobar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank Kennedy 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAH. Bans! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  11. Acc jāņem nost viņam. Ne hakus pazīst, ne RP zin. Pilnīgs Lows. #ŽigulisParACC
  12. Lmao, man cepī kā Kovai pilnībā ***, ko pieņem :D
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel Royalty 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harisson Wilkerson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu kā... Tip pēc minūtes rr, tāpēc var nonrp laikam? Muku prom no pogainajiem, šitais fenomens taisa nonrp 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kovas, jo viņš rr taisija, tāpēc lkm var nonrpot? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/tu8mm3c3#/
×
×
  • Create New...