• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LatviaGold

Lietotājs
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About LatviaGold

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Im Love samp.lv

Contact Methods

  • Discord
    --------------

LatviaGold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-40

Reputation

  1. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Raivis Huberts 2. Administrātora niks spēlē :Admin 3. Pierādījumi par pārkāpumu : kapec citi par bans 30,20 un 7 jabut visiem vienadi 14 bans diena 4. Apraksts par situāciju :http://failiem.lv/g/bsxvsjk#aa/bandicam+2015-07-09+11-22-41-835.jpg
  2. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Barney_Schnell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pg 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/qoxkalj# (Screenshots vai Video)
  3. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ritvars Abeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/xobkjpd# (Screenshots vai Video)
  4. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards Murnieks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Cs+Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ja tev patika mans topiks vai posts, nospied šo te zaļo podziņu
  5. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Amigo Hasley 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Viesturs_Menziens] 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/cukizud#aa/sa-mp-091.png (Screenshots vai Video)
  7. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ritvars_Abeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/oxkbskk#aa/sa-mp-087.png (Screenshots vai Video)
  8. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ritvars_Abeltins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/g/oxkbskk#aa/sa-mp-087.png (Screenshots vai Video)
  9. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Armands Dobelnieks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : staiga stacija ar ieroci ,Cs 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/tdeebbb# (Screenshots vai Video)
  10. Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivis Huberts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maris Shadow 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vins 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://plus.google.com/u/1/103885177534323787587/posts/MJ4GLMRLtxD?pid=6166524551398076258&oid=103885177534323787587&authkey=CPnrrZu-_pCjUQ (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...