• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

#GoldsBĻE

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About #GoldsBĻE

Contact Methods

  • Discord
    nav

Profile Information

  • InGame
    Golds

#GoldsBĻE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Kāda jēga jums pieteikties uz riffam,ja riffas nebuus tādas kā agrāk? :D Frukta laikos riffiņas,mmmmm.... manos laikos riffiņas.. ooo ;s tādas vairāk nebuus nekad. Sad

    1. Show previous comments  4 more
    2. KroksisLV

      KroksisLV

      Apdauzīts esi ? Kāds *** multi acc ? Paskaties kā tu raksti. takā 10 gadīga meitene.

       

    3. zhirgelino

      zhirgelino

      manos laikos riffiņas , mm

    4. Wildcat's

      Wildcat's

      Manos laikos SFPD, njuuu :DDD

  2. 1. Tavs niks spēlē :John Gold - ChakijsBĻE 2. Administrātora niks spēlē : Rickie Beer - Ričiņš 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Kādi tur pierādijumi? lai kova skatās kā dzēsa manu topiku vai arii lai acp skatās. kā arī nepatiess bans bļe. zigis unbano un tas man te bļe uzliek bija haki. huj bļe. 4. Apraksts par situāciju :Krč apelāciju uztaisiju pirms kādam 5dienām... saku zigim lai izskata,jo zināms,ka pierādijumi ir jaiemet 48h laikā,pretējā gadijumā būs unbans... lab poh,pirmo apelāciju oplex aizvēra.. es poh jaunu uzsitu... tajā tur bišh čatiņš un ta.. beigās zigis uzliek unbans. ok,es saņemu savu unbanu,jau spēlēju,esmu jailiņā un tādas lietas. es ok,sēžu,gaidu ka beigsies jails. bums,babams,bans. Rickie Beer - ''Bija hakiši''. lab poh taisu apelāciju,uztaisu un pēc brīza skatos ka tā ir dzēsta. mūsu drafgz Rickie dzēsi šo apelāciju. un arī to,kurā zigis uzlicis ka bus man unbans. Mums te tādus mazos vajag? kuri te raud un ta. *** bļe. Mums ir bļe te normāli atmini.. *** tādus bļe,kuri ir mazliet galvā sisti,kāteikt bērnībā no galda nomesti. dzēš un ņemās,*** mums tādus. skatoties pēc tavām iepriekšējām sūdzībām un šito,tev ir jabūt acc off sražu. Lai skatās kova un acp Izsakam domas par šito mazuli,jo zināms ka galiigi galvā sasities čalis. PFEE,veljoprojām gaidu savu unbanu puika.
  3. Zajebis jums te daži admini pilnīgi galvā sisti. nu wtf? unbano un bļe peectam nobano ar reasonu bija hakiši. bļe zigi nobaar tos jaunos. ar pātagu bļe.

    1. Sivens

      Sivens

      Tev bans atkal :( :( :(

    2. Scrappijs

      Scrappijs

      tad pisies prom no šejienes :)

       

    3. #GoldsBĻE

      #GoldsBĻE

      ej ***,tu mazais jākli.

  4. Vecais tev jataisa apelācja. -_- Domāju šito var tc. PS zigis neliks nepatiesu banu par hakiem tač. Nu jau daudz maz piešāvies.
  5. Lutsu drafgi, Lietotajs+ man vajadzīgs :D

×
×
  • Create New...