• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Olerex^

Lietotājs+
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

About Olerex^

  • Birthday 06/11/2015

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Piecelties-SAMP-gulēšana
  • InGame
    Izdomā pats

Contact Methods

  • Discord
    Ja prasīsi būsi kejs

Recent Profile Visitors

1,592 profile views

Olerex^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Tony_Hauser 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/exj1x8 4. Apraksts par situāciju : Es gribeju iespamot mazo fabu, es bišk atados zona, viņš izskiko 1 pacanu no RM, iemsls - Prom. Mani ieliek jaila uz 1 h. Un kjip bridinaja /o čata.
  2. QS sen var, un es jau nemitīgi netaisu, bh, varbūt kādas 4 reizes max
  3. 1. Tavs niks spēlē : Tony Hauser 2. Administrātora niks spēlē : Jim Charleston 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/ep4r59 4. Apraksts par situāciju : Bija karš, es skrēju lai paskatītos vai nav neviens aiz mājas, bet viņš iemet jail par BH. Un ja man bija bh, karš bija tpt, kara var bh.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Hauser 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Renars_Saupe 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stacija taisija stāvošs DB uz Rollera + CS + DM + CarDM 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) PS: Rakstu drauga vieta, viņš uzfilmēja.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Hauser 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Krisians_Osins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nosauca par noobu un lowaku 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://prntscr.com/embxt7 un http://prntscr.com/embxzw PS: Rakstu drauga vieta!
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Hauser 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alek_Charleston 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) un ir velviens PS: Rakstu drauga vieta, viņš uzfilmēja vid
  7. Velviens retards, kur tu aimu redzi ble? to4 sikais kurš šaut nejedz
  8. Es jebal, tads autists, hax nejedz atpazīt + tev tur DM, sēdēsi jaila
  9. 1. Apraksts par problēmu :Kr4 ienaku on, un parādās kazino griežamais rats, kad nospied space, tad sāk griesties, un man nada mīnusā nāk 3. Pierādījumi par problēmu : http://prnt.sc/c3m4ls
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tony_Hauser 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jack_Pirate 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Kr4 es atbraucu uz stacīju, noparkojos, viņš piebrauc un vislaik piedava lai viņš man salabo mehu vāģi, es nepiekrītu, uzrakstu IC čata pisies, man nevaig labot, es sāku braukt, viņš seko un vislaik spamo, lai es netīšām piekristu, un viņš dabūtu easy 1K 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/c0srer (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...