• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

Lietotājs+
  • Posts

    459
  • Joined

  • Last visited

About Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

  • Birthday 06/19/1946

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Rafael Crowley

Contact Methods

  • Discord
    ernests.gulbis23

Recent Profile Visitors

7,301 profile views

Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

149

Reputation

  1. Jakobs dmo kaut kur kaut kads dirsaa ieksha, un dabun adminu? Nu jaa, karoch, te viss sagaajis putraa un te vairs nav ko labot.

    1. Show previous comments  5 more
    2. Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

      Cᴏᴄᴀɪɴᴇ .

      Tas, kad esi admins, nenozīmē kad nevari dabūt banu, jā, man skauž bļe.

  2. Jā, viņš man like spieda, pat nēsmu prasījis, un? Ja grib, lai spiež, ne jau es gribu, bet viņš. Un par to Lietotājs+, viņam ir cits profils, uz kura stāv nepamatots Suspends, un viņam ir 600 posti īstajā profilā, so jā.
  3. Saspiedies esi? Viņš ir mans klases biedrs, salīdzinās IP, varēs redzēt, kad nesakrīt.
  4. Paceļu + var vērt ciet, dabuju rokās kovu, piecēlās no ziemas miega, viss ok.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu :Starp citu, es gaidu jau kādas 3 dienas kamēr tas pofo nomainīs man to niku, bet joprojām vēl nav to izdarījis, tākā jā... Bija frukts ar savu 1337 on, gribēju niku nomainīt, man bija binderis on un uz Z stāvēja /do Drošības siksna nofiksējās, traumas nav, nelieli sasitumi. Un kad mainīju niku rakstīju Kyle_MendeZ un tad parādījās Kyle_MendeT/do Drošības , un tad man pazuda ig profils, es takā vēlētos to atgūt, ne? Ā un liekat atpakaļ uz niku Arthur_Crosby..! 3. Pierādījumi par problēmu : Neuzņēmu ss, DatuBāzē varēs redzēt kova/pofo. Lūdzu pēc iespējas ātrāk atgūnat man profilu, jo vēlos spēlēt ar savējo, nevis klases biedra kurš ir forumā #Karmīns - tas tā lai nepārprotat kad man ir multi acc. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  6. Modiem newarnot, ieskataties SS un sapratīs. Attā. http://prntscr.com/9s7pz3 http://prntscr.com/9s7pwk
  7. Viņš vispār pat neieskatījās kārtīgi kur es esmu spoileri novietojis... Taisat vaļā un pabeidzat iesākto, spoileris ir ievietots kreisajā pusē tieši zem tā kur rakstīts pierādījumi..http://www.samp.lv/index.php?/topic/68394-s%C5%ABdz%C4%ABba-jimmy-cherry/&do=findComment&comment=575208 P.S es esmu tgd no telefona, editošu kad būšu pie pc.
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : ℜƴ∂ℯя 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Basko(Frīks Juniors) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš ir neievērīgs admins, nepaskatījās kas ko sūta.. SAŅĒMĒJS IR TIMURS NEVIS TUR IR RAKSTĪTS ATSUTIJA: 4. Pierādījumi : (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : ℜƴ∂ℯя 2. Apsūdzētā Niks Forumā : AVOK 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4 Shouti vienā reizē. 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/9gjmkn (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
  10. ​ [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Uzrakstiju /panels un parādijās 2 reizes vienādi paneļi. tas jau ir sen bet tikai tagad ieliku šito.. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/9b5xm4 Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  11. 1. Tavs niks spēlē : Johhny_Black un Artis_Makaveli 2. Administrātora niks spēlē : Hardweell_Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9as525 4. Apraksts par situāciju : Tas bija muusu hood.. http://prntscr.com/9as53a Rakstu abu sodīto vietā.. Viņi paprasīja. P.S Piedod desa, bet es nēsmu pret tevi. :wub:
×
×
  • Create New...