• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

NonRpKaķis

Lietotājs
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About NonRpKaķis

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Oskars_Putans

Contact Methods

  • Discord
    Nepazīstu tādu !

NonRpKaķis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Niks_Blaze 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Markuss_Brambergs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Cietumā nodirš 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://www.bildites.lv/a/j2ngbzz2#t5n8kdr8
  2. 1. Tavs niks spēlē :John Tune 2. Administrātora niks spēlē :Karlis Thompson 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/crlugm 4. Apraksts par situāciju :Bij tā ka es vnk stāvēju pie karjerām ! un tad man parādīja to ka čip servaera rr nu neko pajiet 1minūte un man parāda ka esmu banots. tā ir ip sakritība vēlos tagad unban !!!!!!
  3. 1. Tavs niks spēlē :John Tune 2. Administrātora niks spēlē :Mike Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/cpeawi 4. Apraksts par situāciju : Bij tā ka es stacijā biju un gribēju Jim pārdot hotu, bet tad man parādija ka ir servera rr un tad meiģinu iiejiet un rāda ka mna ban 20dienām ! :@ nepaties ban !
  4. 1. Tavs niks spēlē :John Tune 2. Administrātora niks spēlē :Mike Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/cpeawi 4. Apraksts par situāciju : Bij tā ka es stacijā biju un gribēju Jim pārdot hotu, bet tad man parādija ka ir servera rr un tad meiģinu iiejiet un rāda ka mna ban 20dienām ! :@ nepaties ban !
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristers Wilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michael Wayne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bij tā ka es izgāju noi slimnīcas un tas uztaisa ooc ins ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/66bhwqtb#/view/sa-mp-059.png (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kristers Wilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michael Wayne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bij tā, ka es nomiru, un biju slimnīcā. Viņš man saka 'sveiki, vai varu palīdzēt?" es teicu "Jā, iedosi man 10kā kravai?" un tad viņš sāka sist ! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/hxdxs7q8#/view/sa-mp-058.png 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Tune 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Trevors_Bucins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bija tā ka viens vīrietis uzskāpa uz mana motocikla, un pēkšņi man uzlika MG zvaigzni ! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/c7pleb (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :John Tune 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Markuss Resnis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bija tā ka es aizģāju uz toaleti, un skatos ka mani sit, un tagad ir sūdzība! 4. Kā vainas dēļ tas notika; Dēļ viņa, nezinu kāpēc viņš sāka sist 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/c4qmfb
  9. . Tavs niks spēlē :John_Tune 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/w4bqv8mu#/ 4. Apraksts par situāciju :Bija tā ka no manis gribēja pirkt auto. Tad es izkapu no auto jo Rauls_Levingtons gibeja izbraukt. Un tad viņš iekāpa manā auto un es netīšam iegāju El Es autoveikala un tad mani ielika cirtuma
  10. 1. Apraksts par problēmu : Bija tā ka ka es uzstaisīju PG Power Gaming, pēc tam iemeta jail. Pēc neilga laika es gribēju nopirkt un jail bet nemet ārā!! Vēlos lai mani izmet vai ari naudu atpakaļ !! 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9l2ppjnbfd6yocy694.jpg
×
×
  • Create New...