• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Aiznemts

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Aiznemts

  • Birthday 04/28/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Resnais_Tonijs

Contact Methods

  • Discord
    yoloyorlo

Aiznemts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Ar kolēģiem spēlējam Jūsu serverī, ievilku viņus azartā. Visi darbā esam konektēti pie viena interneta, visiem ir viena IP adrese, divi no mums vienlaicīgi var uzspēlēt, trešais kad konektējas saņem savā ekrānā šādu kļūdu - Server closed the connection/ Risiniet nu
  2. Lai neveidotu jaunu tēmu, man arī nepieciešama nauda par 1206kg rūdu, no ievedu šķeltuvē, tad parādījās serverim konekšna errors un nācās ieiet serverī no jauna. Secināju, ka nauda par darbu nav ieskaitīta. P.s. MODERATORIEM - Lai neveidotu jaunu tēmu, ierakstīju šeit, ceru, ka iztikim bez lieka brīdinājuma punkta, jo es nepiediršu forumu
  3. Ņemot vērā ātrumu, kādā šeit tiek izskatītas apelācijas, es pieļauju iespēju, ka ātrāk sagaidīšu unbanu. Es domāju, ka sen jau kāds no administratoriem varēja to izdarīt un apstiprināt, ka tā tiešām ir. Anyway, Jūs paši zināt, kā labāk ir darīt Jūsu amata pārstāvjiem, ko gan es Jūs mācīšu
  4. Un izskatās, ka viņam tas tiešām interesē.
  5. Šajā forumā ir 5 moderatori - -RiffaMndz, Jilla, MΩRΔLE. V Kолбаса, Ziginiex ジ ジ, Brūce Papildus viņiem ir vēl 9 servera administratori - Howijs, SoulshakerLV, Tony's, Bušmens, Endrju Viljams, Kareivis, Ričiņš, SergejsMAD, Spts_ Tehniķis, kuram ir pieeja visam forumam - PoFo* Kā arī paši, paši galvenie - Sarkanais un V.I.P Ximena, kas itkā skaitās meitene, bet par to māc šaubas. Un tagad rodas jautājums, kādēļ netiek risinātas tēmas, kuras saistītas ar apelāciju? Vai tiešām vismaz vienam no Jums nav laika ieskatīties tēmā, pieņemt gala lēmumu? Vairākiem ir rakstītas vēstules, sēž online, bet tās nelasa, pat ir uzspiests uz "Report" pogas, kas uzrāda moderatoriem, sarkano ikoniņu, tāpat nekādu reakciju. Es personīgi šobrīd nesaskatu nekādu jēgu nevienam no viņiem, ja visi tikai prot uzlikt banu, un neprot to noņemt. Vai tas tiešām ir normāli, ka katram no nobanotajiem ir jāskrien Jums pakaļ, jālūdzas, lai apskatat tēmu, vai arī Jums tāds uzdevums ir dots - gaidīt, līdz nopirks unban, vai paies attiecīgais laika periods? EDIT: Un neviens no 15 atbildīgā statusa īpašniekiem nevar pienemt gala lēmumu? Tas ir mazliet par traku veči. Forumā postus raksta bezjēdzīgās tēmās, taču pašu svarīgāko aizmirst..
  6. Vai tiešām šeit visi ir tik slinki, vai tik neizlēmīgi, ka nevar pieņemt lēmumu?

    1. Aiznemts

      Aiznemts

      Saistībā ar manu apelāciju =)

       

    2. respect .
  7. Tieši mans variants un tagad arī sēžu ar banu, mani nobrauca un uzreiz ielika cietumā, atdzīvojos es slimnīcā un uzreiz uzlika banu par JailBug.
  8. Iegūglējot sapratu, ka MCP - Metro City Police pareizi? Samp programmēšana ir tāpati PAWN valoda, tāda pati valoda, kāda ir pluginos iekš CS un citās tāda tipa spēlēs. Latvijā pawn valodu zinātāji ir pietiekami daudz, lai izveidotu šādu skriptu, tas pats Chemijs man ir pazīstams un domāju, ka viņš varētu izveidot šo aizsardzības pluginu, kas dotu pamatīgu plusu un nebūtu tik daudz bezjēdzīgu, jeb bugainu banu, tas gan mums, kā spēlētājiem atvieglotu dzīvi, gan Jums, kā adminiem. P.s. Es pagaidām nesaprotu, kas notiek ar manu banu? Tas paliek, vai tas īpaši nevienu neuztrauc?
  9. Saprotu, ka ir dubultposts, bet riskēšu tāpat. Servera noteikumos rakstīts: JailBug - 7 dienu bans! (līdzdalība 3 dienu bans)Tātad es pieļauju, ka: 1. Admins ir uzlicis nepamatotu 2x lielāku banu, noteikumos nekādu izmaiņu nav, teorētiski būtu 7 dienas. 2. Šāda veida banam, kas šobrīd ir man, nepieciešami vairāk pierādījumu, jo: Serverī atrados nepilnas 10min 10min laikā apcietināja mani, iespējams tad, kad atrados miris Ja atrodos miris, tātad līķi cietumā ielikt nevar, pareizi? Es atdzīvojos slimnīcā un no tās izejot saņēmu banu. Tātad, secinājums ir tāds, ka - admins nepilnvērtīgi pilda savu darbu, nepieciešami lielāki brīdinājumi, ja kāds mani apcietina un tam nevajadzēto parādīties blāva tekstā, kreisajā malā, bet gan ekrāna vidū, jo ja reiz ir šāda situācija, ka cietumā netiku ievietots un izejot no slimnīcas es saņemu banu, es pieļauju, ka tas ir pašas spēles, vai servera bugs. To diezgan vienkārši var izlabot, uzrakstot skriptu, kas liedz arestēt mirušas personas, vai arī arestē tās, tiklīdz viņas ir atdzīvojušās. Joprojām ceru, ka taisnīgums šeit uzvarēs un vispār velētos redzēt kur un ko es pārkāpu, ka mani bija jāapcietina.
  10. Es tāpat nesapratu, kāds sakars tam visam ir ar Jail? Es stāvu pie slimnīcas, varbūt tomēr izskaidrosi sīkāk? Es "palātā" pamodos, nevis cietumā. Edit: Iebraucu, tātad Tev uzrāda to, ka es itkā atrodos cietumā, bet Tu mani redzēji ārpus tā un tādēļ liki banu, okey. Varbūt ir redzams kurš ir ielicis cietumā un kādēļ es tur nebiju? Ir varbūt video no visa mana spēles laika, kurā viss redzams? Tas ir muļķīgi.
  11. Kad es varēšu sākt izmantot čatu?

    1. Aiznemts

      Aiznemts

      Masveida spams ieslēgts..

  12. Kas tas par sviestu? Tu man uzliec nepatiesu banu un man vēl 24h ir jāgaida? Video tak tāpat nekā nebūs redzams, nebija nekāds brīdis, kad būtu bijis cietumā. Jums taču ir jābūt LOG failiem, kuros saglabājas info par notiekošo serverī, tad arī varat paskatīties, lai pārliecinātos, ka mani neviens nav ieslodzījis.
  13. Sveiki, pieļauju, ka šis varētu būt viens no nepatiesajiem baniem, jo cietumā neesmu bijis, spēlējis esmu Jūsu serverī 10min, varbūt pat mazāk un pamatojoties uz šo tēmu, pieļauju, ka jābūt unbanam. Paldies. Admins, kurš nobanoja - Benjamin_Van_Leeuwen Iemesls - JailBug (lai arī kas tas būtu) Laiks - 14 dienas. Mans IP - 46.109.32.60 Bilde no servera - http://www.bildites.lv/images/42fy6thu19hypwud4om0.jpg Minimāls apraksts - sāku spēlēt, iepazinos ar apkārtējo, ceļiem, ļaudīm. Sāku spārdīt mašīnas, sakāvos ar citu personu, kas mani nobrauca, tad piedzimu slimnīcā (jo tā ir lētāk) un iznākot no tās, vēl pāris sekundes paskraidīju un tad saņēmu šo te banu.
×
×
  • Create New...