• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Da_Labi_Rembo?

Lietotājs+
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About Da_Labi_Rembo?

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Rembo_Carizzo

Recent Profile Visitors

1,351 profile views

Da_Labi_Rembo?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputation

  1. Es pat nezināju par tādu /find :( Man nav par ko tev atriebties, tas ka tu uzēdies uz manis, tas jau tā. Es cenšos ar visiem serverī norm. attiecības uzturēt :((( Es tevi nenošāvu, es gaidiju, bet atbrauca un tevi nošāva. Kā arī mani novāca ---Es jūtos vainīgs, bet es neko sliktu negribēju ;(
  2. Bija domāta viena zvaigzne, bet man kkā nolagoja un uzmetās 3, pēctam gribēju noņemt, bet tevi kāds paspēja novākt. Ļoti atvainojos, ka tā notika... :( (Es tiešām atvainojos, esmu iesācējs, bet tur kur tu stāvēji, manuprāt, nevarèja)
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Rembo_Carizzo 2. Administrātora niks spēlē :Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Nav ss uzreiz kā iemet jail, jo mani izkickoja un uzreiz jebalais pc Crasho https://failiem.lv/u/gymx6y6t#_ 4. Apraksts par situāciju :(Kāds te ir pārāk ilgi un iedomājas, ka var darīt ko grib) Owentālis, atkal man ar tevi jāstrīdas, jo nesaproti, ka noteikumi visiem vienādi? -situācija- Es biju uz īsu laiku nogājis no pc, kkāds, manuprāt, urods, mani dauza, būtu nositis, bet retards nejēdzz, ka laivā, ja sēžu nosist nevar. Retards, Uzraksta /report ka man tipa hph. Owentālis speco un iečillo ar viņu. Ļauj mani DMot...Manuprāt, uztaisija Nj, jo es vairs laivā pctm nesēdēju... Es pienāku pc, uzreiz uztaisu QS (ko es nenoliedzu), mani iemet jail. Neko par nepatiesu jail nesaku, tur viss čotka, bet kādēļ viņš DMeri neiemet cietumā? Es rakstu /report Kādēļ viņš nemet to otru par dm? Man atbild, ka tipa iemesls ir, domāja, ka man hph :D. Tu ir autismo? Tas nav ic iemesls, lai nosistu. Es viņam šito stāstu tas tik atkārto, ka iemesls ir, jo domaja, ka man hph :DDDDD Kā viņš varēja domāt, ka man hph, ja nebūtu tāpat vien vnk sācis DMot, kkāds pidarmens? Tas nav normali :D Beigās vel izkicko, jo nepatīk taisnība. Es šo rakstu nevis tāpēc, lai viņam, kas būtu, bet, lai pievērstu citu uzmanību. Jo Owenam visi ielīdīs pakaļā, jo tomēr galvenais adm... Un es zinu, ka lieki tērēju savu laiku... Citi administratori vairāk par -tc, sūdzība aplama- nevar pateikt (saprotu arī jūs) :D
  4. Pārāk maz pierādijumu. Sūdzība aplama Tc Carizzo pro RpRp
  5. Varam skype parunāt, redzēsim kuram te 13. Es nepīkstu, pajol, es ieeju ig un uzreiz atzīstos, bet tu tāpat iemet jail 2h. Un saki, ka es bēgu. Tu galīgi atpalicis esi? Visu kas notiek ar manu pc autist neredzēsi. Tu čista, ble dalbojobs galva sists. Pisies gulēt, tavu viedokli te vispār neprasiju.
  6. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Rembo_Carizzo 2. Administrātora niks spēlē :Jame_Crawford 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/a/nehrgw79#tf95cdxd Nav ss uzreiz kā saņēmu sodu, jo nedomāju, ka šis bus jāraksta...Un administrācija ir kaut cik saprotoša. 4. Apraksts par situāciju :Kroče, man sāka šaut, es bēgu. pēc kā izdomāju aizstāvēties jo zabal jau tie MDeri, uztaisiju qs. Man iespējams speca dēļ, viss scrēns aizgāja uz labo pusi un neko neredzēju, tik čatu. DMeri iemeta par cs, bet es tajā brīdī tieši taisiju rr. Un sapratu, ka mani specoja un iemetis jebkura gadijumā jail. Es iegāju ig un uzreiz uzrakstiju, ka es izgaju off un lai iemet par qs, pēctam mani kravfords iemeta jail(2h) par- no soda neaizbegs-. Es šim cilvekam reportoju, lai uzliek normalu sodu, jo es godigi atzinos, jo zinu RP noteikumus. Un zinu kas draud par LogOFF... Šis dīvainais nesaprot, ka var redzēt ko viņam raksta, un vnk teica,- viņš butu redzējis, ja nocrashotu-. KOROČE GRIBU TIK PATEIKT- KRAVPIDAR PISIES ***, JA LATVISKI NEJEĒDZ. #pisārānoLatvijas Noteikti būšu atsēdējis šo laiku, līdz kāds normāls administrators izskatīs šo, bet gribu lai šim īpašajam cilvēkam pievērš lielāku uzmanību augstāk stāvošie. Un manuprāt, kad raksta pieteikumu uz adm, ir noteikums, ka latviešu valodai jābūt kaut cik normālai, ne tā? Un manuprāt, personīgus iemeslus nevajadzētu izmantot, lai sodītu (kravpidars zin par ko runāju) #NostAr12GadīgajiemAdministratoriem
  7. Es iesāku lasīt, un jau sapratu, ka būs vieni vienīgi attaisnojumi par to kā kko nevari. Visulaiku raksti vienu un to pašu, un neesi izpratis ko pats esi pārkāpis. Man apnicis ar tevi te čatot, ja gribi sarakstīties raksti privāti. Iedošu nr ;* Nemāci adm terminus, domāju viņi paši zinās kā sodīt? Slēdziet šito postu krāšanu ciet...
  8. Tev bankā ir ierocis rokā, kā tu vari maksāt ar naudu/karti, cilvēkam, kas strādā bankā?. Manuprāt, ierocis nav maks ;) Tātad par to, ko tu varēji darīt. Tev ir iespēja izsaukt papildspēkus, to tu nedariji. Tu varēji ar rp piefiksēt mūsu mašīnas nr, to tu nedariji. Ir tiešām daduzas iespējas, bet tu vnk piebrauc priekšā cilvēkiem ar ieročiem, un gaidi lai tevi nošauj, lai varētu nofilmēt savu fuckino video. (3:21+) Un tu esi par daudz saskatijies ''Kobru'', normāls policists nesekos mašīnai ar skūterīti, jo tas ir pat 2 reizes lēnāks kā mašīna... Protams, varbūt ne samp.lv Un par manu rp, cik sapratu traumas/bojājums šobrīd ir jāeRPo, ja norauj 10+%/hp, tur bija mums tā mašīna jau bija uz pēdējo līdz nosprāgšaans procentu.
  9. *Iesaistītā persona* Kādēļ policista kungs staigāja ar ieroci, kurš atrodas rokā bankā? Un var apmaksāt mājas kontu Es sāku šaut, jo tu vnk sekoji, neliki ne apstāties, ne arī kādā veidā brīdināji mūs. Domāju, ka esi korumpēts. Ar skūterīti nekad neviens policists RL neķertu noziedziniekus? Tik sekoji, lai nofilmētu savu video?
  10. Atkal pierādas pretējais http://bildites.lv/a/58m4zcpp#zrb3qsxy
  11. Tā ir spēles vaina nevis manējā,spele jau mani tā uzmet,ka es pieceļos,ka jau teicu,ja iekristu pats udeni,tas nebutu RPiski,iekrist udeni un uzreiz taisit rr? es izlecu,lai nebutu jātaisa,varu deret,ka tev pateica Freddy,lai mani nojailo uz max laiku cik vien var.
  12. Tur ir tikai qs,jo es nenovaldiju mašīnu un iebraucu udeni,tas nebija speciali vai,kas tml,par to čista nav jails uz 280min.
  13. neviens admins vēl nav tik bargi sodijis,parasti iemet uz mazaku laiku,nereali pus mūžu nosedet jaila,netaisot pirkt unjail dēļ admina,kas nesen ticis un blato kko.
  14. 1. Tavs niks spēlē : Rickie_Carizzo,rakstu viņa vieta,jo viņš netiek foruma. 2. Administrātora niks spēlē : Dylan_Colluci 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/sv8fpxbu/102794/original.png 4. Apraksts par situāciju : Braukajos ar mašīnu un iebraucu ūdenī,negribeju iet off,tas butu NeRPiski,panemu ieroci un sāku šaut pa koku,un iemeta jaila,pirmo reizi mani kāds iemeta uz tik ilgu laiku,tādu laiku dod tikai hakeriem vai tiem,kam jāmaina nick,netaisos sēdēt visu mūžu jaila,izskatas,ka tu ari sāc līst kkur iekšā,domāju,ka esi vsmz sakarigs,bet diemžēl rūgti maldijos.
  15. Izskatās, ka lietas/naudu neatgriezīs. Tik daudz laika pavadīts, lai to visu dabūtu un šāda ir attieksme :) Es saprastu, ja prasītu bez pierādijumiem. Bet ss viss ir redzams :\
×
×
  • Create New...