• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

saMql

Lietotājs+
  • Posts

    185
  • Joined

  • Last visited

About saMql

  • Birthday 01/19/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Sam_Leenan

Recent Profile Visitors

1,905 profile views

saMql's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

69

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Melisa Haus 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay Parker, Anthony Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :jay hax - backflip anthony - mass cs 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://m.youtube.com/watch?v=xrt88iZcs7A E: 1.12 var redzēt anthony aimu, divus ar vienu deagle lodi.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Jim Castallani 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/e4ppn0 4. Apraksts par situāciju :Tātad šis **** ***** ***** ***** ****** ***** *** **** ****** **** ****** ****** ******* mani iemeta jail uz 80 min par kkādu QS,CS kautgan man pat weps nebij.
  3. Vienreiz pieveries Jim tu esi viens liels krāpnieks , kāpēc tad iepriekš nunjailoji viņu ?? , lūdzu neliekat WP , tikai gribu lai Džims zin kāds nazis ir
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Arthur_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nepaspēju uztaisīt screenu tikai ir screen kur ir jail 214min. http://prnt.sc/e40wly 4. Apraksts par situāciju :Tātad es taisīju DM + CS un šitas gudrīts mani nevis nobanoja bet ielika jail uz 220 min... vai tas ir normāli ? Ja nemaldos maksimums bija 120 minūtes , gadījumā man par šito nav jābūt banam nevis jailam?
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Mareks Sauss 2. Administrātora niks spēlē :Cody_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prnt.sc/e3xn5x 4. Apraksts par situāciju : Tātad serverī ir ļoti gudri admini kas soda bet nemāca kad ir jālabojas , kur ir pamācība kā nomainīt niku ????
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Eduards Ansans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gustins Huino 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viss screenaa redzams , es nēsmu pirmais , viņš kādas 5 reizes manu acu priekšā tā dara ... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 100 procenti viņš 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=k15b7s2mqpbe2zadv9r.png (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Eduards Ansans 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Gustins Huino 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viss screenaa redzams , es nēsmu pirmais , viņš kādas 5 reizes manu acu priekšā tā dara ... 4. Kā vainas dēļ tas notika : 100 procenti viņš 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=k15b7s2mqpbe2zadv9r.png (Screenshots vai Video)
  8. Paceļu , kas notiek ar SAMP.LV adminstrāciju ?, neinteresē kas notiek ar serveri vai kā ? Jāraksta būs sūdzība kad samp.lv adminstrācija nepilda savu darbu ! Piemēram tie kas sūdzas par Rayu tad Rays vienmēr apskata ! Bet kad sūdzība par Toniju mazais nevar apskatīt ! Kas Kovai jātur sosīte pie Tonija mutes ? , kā zīdainis neatbild par rīcību ! Tony kas citiem jāatbild par tavām muļķīgajām rīcībām ? Samp.LV nav nepieciešami adminstrātori kuriem ir viss vienalga ! Pagāšgad ar Toņiku bija labāk kas tev lēcies ? , tad vismaz vari apskatīt un unbanot !
  9. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Eduards Ansans 2. Administrātora niks spēlē :Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Bans: Un jails ! : NR2 Jail : 4. Apraksts par situāciju :Tātad es paņēmu kravu un krava uzspavnojās un viņš mani ielika par PG nauda papista + nočakarēja man spēlēšanu , kā tad lai savādāk krava parādas ?+Bans par to kad pateicu serveris gaļims jo kā lai tad savādāk dabū kravu ?
  10. Nē, vnk gribas tikt ārā no cietuma ! Un unbanu arī , un ik pēc 2h Toč nē !
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Eduards Ansans 2. Administrātora niks spēlē :Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Bans: Un jails ! : NR2 Jail : 4. Apraksts par situāciju :Tātad es paņēmu kravu un krava uzspavnojās un viņš mani ielika par PG nauda papista + nočakarēja man spēlēšanu , kā tad lai savādāk krava parādas ?+Bans par to kad pateicu serveris gaļims jo kā lai tad savādāk dabū kravu ?
×
×
  • Create New...