• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lazdonis

Veterāns
  • Posts

    804
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Lazdonis last won the day on September 21 2016

Lazdonis had the most liked content!

About Lazdonis

  • Birthday 07/26/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Otu Hozā

Recent Profile Visitors

33,110 profile views

Lazdonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

479

Reputation

  1. Yes, mani visu laiku meta - pats redzēji.
  2. Tev šeit vispār nav jāposto, noteikumus izlasi. LABRĪT B**, man tieši tas pats notika tajā brīdī - serverī daudziem bija problēmas ar netu @Santa_Jansone pat redzēja kā tuningā nokārās serveris.. Labrīt, tikai administrācijai tas ir pie vienas vietas - visiem vakar kārās samps nost.
  3. Sāksim ar to ka tu piesējies galīgi ne pēc RP, tev saka ka mašīnā ir tuņerofka tu kko čakarējies te... Skaties skrīnus un sapratīsi. Administrācija - arī izskatāt šos skrīnus lūgums!!! https://files.fm/u/jzk43v2s - CAR DM var redzet auto procentus bija 100 palika 99, ar šāvienu bez RP+QS Tulīt ievietošu screenshotus par Edvins_Neimo Arī LOG OFF, tikai šajā situācijā man crash spēle. https://files.fm/u/chr3fjtc Lūdzu, te būs par tavu LOG OFF, es sūdzību par tevi neliku - kā tu man tā es tev draugs.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arturus Hozels. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Stifler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insult, nu nu.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. Dzirdi, sākumā noskaidro cik vecs es esmu pirms rupji mini vārdu maziņš, otrais iemācies pareizi rakstīt, gramatikas kļūdas vairāk nekā saprašanas tev. Trešais - Nomierini nerviņus, te tak var redzēt ka tu streso kā zīdainis. Chill nonrperi.
  6. Čalīti, ja tu RP jēgtu tad tevi nebāztu cietumā katru dienu un netaisītu par tevi sūdzības. Tu esi viens no tiek kurš uzskata sevi par RP King, ne tā? Kontrolē ko runā, gaidi sūdzības rezultātu nevis krāj postus. GL.
  7. Gudrītis b** ka tikai no sūdiem izkulties, man ir vel 3 video ar tavu DM, nejau tikai savā teritorijā. Tu iebrauc vagosos tevi sāk vākt nost? RP IEmācies.
  8. Kāpēc pakaļ jābrauc, mazāk noteikumus pārkāp. Palasi noteikumu sadaļā par terminu sodiem , varbūt neko nepārkāpsi vairs.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur Hozel. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carl_Damme 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Uztaisīja ooc insult ar vāŗdu PIDAR no krievu alfabēta b** 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ir bilde.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur Hozel. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Robert_Walker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apturējām smago automašīnu izrakstījām sodu palaidām, pēkšņi kāds sāka puļīt, pabraucām uz atpakaļu un tur jau šis mūs novāca. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu izskatās ka viņa dēļ, protams ka viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ir video pierādījums.
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur Hozel. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Costa_Jefferson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko, dzināmies pakaļ Joe_Yabuki iebraucām slīpi protams, šis uztaisa QS,DM,NONRP,CS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Labrīt, viņa protams. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Ir video!
  12.  

    1. ♛Kerijs♛

      ♛Kerijs♛

      šas pamēģināšu.

      e: šito jau mēģināju, nepalīdzeja

    2. Lazdonis
  13. Godīgais cilvēciņ, ar RP mēs iestatām radaru un tad metam tās tavas saucamās zvaigznes - ir tāda komanda /RSHOT LAIKS PASĒDĒT ZEM BĀLĀ VAI CIETUMĀ DRAUDZIŅI, iemācaties normāli spēlēt.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur Hozel. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Yabuki ,Raul_Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Notiek RP situācija, ar RP tiek uzliktas caur radaru /rshot zvaigznes, šie izkāpj un bez jebkāda RP sāk puļīt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu protams, kā gan cita. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://bildites.lv/images/mvc834ww/142153/original.png
  15. NAUDAS RR = NAV JĒGA VAIRS ZIPĀT.

×
×
  • Create New...