• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kluxx

OldSchool
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

kluxx last won the day on January 12 2018

kluxx had the most liked content!

About kluxx

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Man patīk naktīs ēst desiņas!
  • InGame
    fernando cassel

Contact Methods

  • Discord
    Pm'a.

Recent Profile Visitors

7,770 profile views

kluxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

153

Reputation

  1. FERNANDO CASSEL VISS SKAIDRS!!!!

    VI

  2. LOS SANTOS KARALIS

  3. Sveiks jaunieti, šeit es Fernando. Šodien es izdomaju ieiet sampa, iegaju un tur preti Maigurs_Paugurs, un vins man iečukstēja to vardu un teica lai tev pasaku, es ari nodevu tev.
  4. Vecīt , es domāju, kad es labāk pazīstu to cilvēku, kurš uztaisija anti minigun. Viņš man pats DC teica, kad tā var izdarīt...
  5. Tu zini , kad šito Anti minigun var ezz nofeikot ? Tur var jebkura niku nomainit, ielikt... Anthony nav lietojis un nekad nelietos minigun.
  6. Šitas tev ir terra ? Kad Conors lietoja palīgprogrammas tas bija arpus terras, bet par tiem pārejiem diviem hz , lai admini spriež Man jau cepī tas, kad šitajā terra , kāds no jūsu biedriem močīja ar invis. Un terra nobugojās Tie , kas ir banoti ārpus terras , pilnīgi nekasa man..
  7. Mani iesaistiji? Kads sakars? man ir tikai 1 biedrs nobanots par hax terra. Eu Tomāt, kas tad noticis , kad nehako? Tu tak mums esi tad umniks ka pipec.. Es tiesi taja bridi runaju ar Konoru Dc, vins loti raustijas, un teica ka nets ritig lago. Jus esat taadi umniki visi. Petrovics vispar samizies blaustas pa terru. Es jebak.
  8. Kā , nekā tā ir mana banda, es varu paskaidrot, tur taja brīdi bija terra RG vs Gsg. Tu laikam tikko biji iegajis serveri un tev nemirgoja ta zona. Tapec pats esi vainigs. Ludzu newarn.
  9. Es tieši tad biju on , es hooda taisiju wepus, kā arī mizoju mandarīnus priekš Ruslana. Kā saka viņi atvēra Harija Potera grāmatu.Es viņiem teicu lai tā nedara , bet darīja. No warn please, i was in that terra.
  10. Jus vienkārši visi esat meitenes, kuras elkst pēc kautkādas hujņas. Kur tur kadu hph man redzi ? ? ? Eu nu beidzat , jūs visi esat tīri , ko tu . Galvenais vel uzraksta nerunājiet hujnu es filmeju xdddd , negribēji lai dzird kā tavējie hako ?
  11. Es ta redzeju tur bija mans niks. Tātad izskaidrošu, man nekads hph nebija. 1. Kad tu man iesavi tas deagl lodes sakuma, man atrava hp, es panemu un uzrakstiju /hp un man piepildijas pilns hp bars. Jo es pirms terras nopirku,zāles. 2. Tad kad tu man otreiz šāvi, es hz vai nu servera vaina vai nu mana vaina, jo man apstajas laiks un es neko nevareju padarit. Tu man vispar radjies talu talu prom.
  12. Es tajā momentā nebiju serverī, nezinu kurš hakoja. Arnolds bija pie mana pc. Tur neredzu hax. Izskatās čalim patik smieties.
  13. Šveiks jaunēkli, 1.Es tev rakstīju stādies priekša , kas tu esi, jo ic es tevi neatpazinu. Formas tev arī nebija virsū. 2.Es biju noerpojis, ka izvelk ieroci . Un tu man sāki dirst. 3.tavs draugs iepriekš arī šaudijās.
  14. Priekš kam noteikumus? Ja ir Ričarda Politika ? 

  15. Ups, ko man darīt! Sāksim ar to tam kas tur uzrakstija /f čatā rupjo vārdu tam ooc ins, un velvienam tavejām tur bans par hax ! :) Es nehax , man liek ! :(
×
×
  • Create New...