• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ower

Lietotājs
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About ower

  • Birthday 05/04/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    George_Summers

Contact Methods

  • Discord
    owerload11

ower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputation

  1. nepagāja viss 10 sekundes, pagāja maximums 5. Jau iepriekš minēju, es saprotu, ka tu esi tikko ticis pie aksesa, asinspiediens ceļas, adrenalīns plūst pa ķermeni, sviedri tek un tā vien gribās visiem parādīt to, ka tu esi administrators serverī beidzot, bet nākamreiz padomā, dod cilvēkam laiku, lai viņam ir iespēja atvainoties par savām kļūdām. Es neesmu no tiem mazajiem spēlētājiem, kas nodarbojas ar DM/NonRP/MIX un visiem pārējiem stulbumiem, es serverī uzvedos atbilstoši server rolam, kļūdījos nomixoju, atzīstu to jau 77 reizi, bet es vēlējos atvainoties, bet diemžēl man tāda iespēja netika dota.... Pietiks. Es savas domas izteicu, tu savas domas izteici, lai nāk kāds augstāka lvl admins un domā ko darīt. EDIT: + tu mani vēl tagad kiko par AFK, kas tu tiešām to galvu esi saspiedis? es AFK stāvu maximums 3 minūtes, jo te forumā rakstu šai topikā. Citi tur stāv afk jau +/- 7 min a viņiem tu enko nedari
  2. Tu izlasīji topiku vispār? tu izlasi, es arī topikā ierakstīju ka nomixoju, bet arī teicu to, ka mēs visi esam tikai cilvēki un cilvēki kļūdās, es centos savu kļūdu labot, bet tu man nedevi nemaz tādu iespēju, vienkārši pēc mix pāris sekunžu laikā auto jail.
  3. 1. Tavs niks spēlē : George_Summers 2. Administrātora niks spēlē :Daniel Hitman 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Scrēni būs apakšā ar paskaidrojumiem 4. Apraksts par situāciju :katrai bildei būs savs paskaidrojums. 1. Stāvu LS stacijā, gaidu kad atbrauks paziņa, pēķšņi ieskrien manī mehāniķis, tikai tapēc, lai varētu salabot man mašīnu, es caur /b rakstu, ka būs video. nākamo tekstu gribu caur /b uzrakstīt sūdzība forumā, bet netīšām sanāk localchat. Rakstu /b Sry par mixx, bet pat nepaspēju uzrakstīt, jo jau esmu jail par MIXX. Šeit redzams, kā Mehāniķis speciāli manī ieskrien. Lūk var redzēt, kā es nomixoju, bet nepaspēju uzrakstīt /b sry par mixx, jo mehāniķis piedāvā savu repair. Vienkārši, netiek man par dota iespēja caur /b čatu pateikt atvainojos par mixx un jau atrodos cietumā Protams es adminam uzreiz /report ar šādu tekstu. "Kas tu galvu durvīs esi iespiedis, es gribēju caur /b pateiks sry caur mix a tu mani uzreiz jail" Kam protams sekoja kiks ar to, lai es padomāju ko runāju. Nu man vienkārši trūkst vārdu, es saprotu, ka nabadziņš ir tikko ticis pie aksesa un gribās uzreiz maximāli ātri izrādīties visiem pēciespējas "krutāk" Bet mīļo cilvēk, mēs visi esam cilvēki un pieļaujam kļūdas, būtu devis man vismaz 15 sek laika lai varu atvainoties par mixx, nevis uzreiz jailo. Protams es nenoliedzu savu vainu un to, ka bija man attiecīgajā situācijā MIX, bet tas bij viens teikums, vienā situācijā, par kuru es tāpat grasījos atvainoties.
  4. Risinājums tavai problēmai, kamēr mājas ir nobugojušās nepērc māju un viss būs kārtībā. Easy as it is.
  5. Sveicināti, man ir tāda problēma, ka man katru reizi, kad mans auto respawnojās viņš ir citā krāsā, tad viņš ir zaļš, tad sarkans, tad melns. Ok ar to es kautkā centos sadzīvot viss bij okey, bet tikko kad iegāju serverī nu jau ir par traku, stāv pie mājas mans sultans, kurš izskatās pēc policijas auto, melnā krāsā un tam virsū ir bākugunis. Es tak nedrīkstu viņā kāpt iekšā un braukt, labākajā gadījumā mani uzreiz aizturēs policija, par policista tēlošanu, vai kāds admins uzliks banu par kautkādiem hakiem.... Lūk atēls, kā izskatās mans auto, kad tikko iznāku no mājas.
×
×
  • Create New...