• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ghost

Lietotājs+
  • Posts

    283
  • Joined

  • Last visited

About ghost

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    aizmirsu

Recent Profile Visitors

8,075 profile views

ghost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputation

  1. ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Taylor Hitman 2. Administrātora niks spēlē : Edward Castellani 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/agrgm8 4. Apraksts par situāciju : Es gribēju tikt Ballas Gang, līdera aizvietotājs teica ka, ja es gribu tikt Ballas Gang, man vajadzēs to pierādīt, viņš man iedeva ieroci, teica kad man būs jāšauj pa pretiniekiem, viņš mani aizveda uz terru, un lika šaut pa GSG, un tad Edward's mani ielika jail par DM, es tikai vienu reizi iešāvu GSG ! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. Mani arī šitais jautājums moca ! Kas ar kazino ?
  4. Taisnība jau tev ir , es braucu garām ieraudzīju tos abus un savu IC draugu , un sāku puļīt nos ar nonrp FBI .. ss es neuzstaisīju atsēdēšu tad to laiku..
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Layne_Ryder 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/9h7smo 4. Apraksts par situāciju : Krč, lieta tāda kad man IC bija uzvilkta maska, deagle pielādēts, biju bandīts un jā, pamanīju divus FBI aģentus kuri apturējuši vienu čali, gribēju izpalīdzēt tikt prom, kā nekā viņš mans čomš IC bija.. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  6. Iegāju serverī un pēkšņi ! : http://prntscr.com/9e1wrx
  7. *** tu vispār šāvi , varēji mierīgi patiekt lai atkratās !
×
×
  • Create New...