• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kuzja

Lietotājs+
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

About Kuzja

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jake_Mendez

Recent Profile Visitors

4,424 profile views

Kuzja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

104

Reputation

  1. Te viss tika paskaidrots.. Sorry Vanag, gribēju +Rep uzspiest, netīšam - uzpiedu. :D Ja tev kkas lagotu, tu neskraidrītu mierīgi, bet labāka gadijuma iet afk vai ara no servera, jo redzētu ka mēs ghetto taisam zinot ka tev nets lago.
  2. OFF MODS UN BEIGTA BALLE, PALDIES! 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank_Camissano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : taisijām ghetto ar rp un viņš ar hp ha močī 4. Kā vainas dēļ tas notika : cleo - hp hax 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake Mendes 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Italian Mafia 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Krč mums vakar mbizz pret viņiem par mazo rūpnīcu, bet šie tiek mūsu hood un ar HPX hoodā šauj nost. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vi\nu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=AbvTUvn49Ew
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diego Paz un Marcelo Krozs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu no hood uz LS, bet tie ietriecās un sāk Dēmot. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=8DJAUY45fvQ&feature=youtu.be (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake _Berman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Stivs _Taisnais 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, es strādāju "N-Times" aizbraucu uz staciju un pēkšņi ierodās šitas un sāk triekties. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=Cfit-KdqdPE https://youtu.be/sY-9j-DCYB8
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake Berman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es braucu ar smaho uz nodošanu, bet tas vecissašauj mahu, nonrp rokudzelžus. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c2y4om http://prntscr.com/c2y4qx (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Berman 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Matthew un Deivid_Bently 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es savacu savu draugu no slimnicas un dodamiesu uz SF ostu, shiem musos triecas (Nepaspeju nofilmet sakumu) Tad mums mahas sasauj, sataisa QS un nosauj mani un tad manu draugu 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=M9YVBIMJpFI (Screenshots vai Video)
  8. Piekritu, apnicis, ka par neko kiko ara
  9. Man liekas, ka tu esi pelnijis cietum sodu, ja tev vaidzetu tu izvilktu wep.
×
×
  • Create New...