• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pecka

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Pecka

Profile Information

  • InGame
    Janis_Pecka

Pecka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Janis_Pecka 2. Administrātora niks spēlē : Tony-Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Skrīns ar cietuma sodu: https://failiem.lv/u/2m6p47p9#_ 4. Apraksts par situāciju : Es braucu mašinā ar nezināmu pircēju, viņš mani veda rādīt A klases mājas Los Santosā, pēkšņi man tas, kas sēdēja pie stūres ietricās 2 stabos nenoerpojot, piekrītu kad viņam varētu ielikt jail sodu Non Rp driving, vai kaut ko tam līdzīgu, bet par ko man, man pat ļoti lagoja spēle dēļ interneta. Vēlos, unjail, jo šajā situācijā nebija mana vaina.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tātad es nopirku 60 kredītus, par 50 Sandu, un par 10 500k, 500k neiedevās, lūdzu atdodoiet manus kredītus(10). 3. Pierādījumi par problēmu : Pārbaudat, cik es nopirku kredītus. Ja varu vel kaut kādīgi palīdzēt rakstiet.
  3. 1.Situācijas apraksts: Es nopirku māju par 150 tukstošiem viss strādāja statistikā radijās utt. Ienācu nakamajā rītā un vairs ne naudas ne mājas. 2. Pierādijumi: Nav ja ir iespejams varu sagadāt, ja var varat parbaudīt vai esmu pircis, ja varu šajā lietā kaut kā palīdzēt palīdzēšu. Vēlos lai vismaz atdod man naudu.
  4. Mans ig nick: Janis_Pecka Apraksts: Vakar vakarā nopirku māju par 150k visu laiku kad iegāju serverī tur uzspawnojos, tagad ieejot serverī pamanīju kad iespawnojos savā darba vietā un nolemu parbaudīt Statistiku vai man nolagoja vai pazuda māja, izrādijās kad māja man vairs nebija. Ludzu atdodiet man naudu 150k
×
×
  • Create New...