• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_-=JuRkA=-_

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About _-=JuRkA=-_

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Jeff_Cub_Sawyer

Contact Methods

  • Discord
    hmm

Recent Profile Visitors

431 profile views

_-=JuRkA=-_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. vel es nesaprotu kad tev vajag piemeram teku un tam no katras puses ir vel pa diviem ierociem,ir jaaRpo katru ieroci tu saki tak ko man darit katru Rpot tad vai ka un ja tas rullitis ir tik jutigs kad tu no vienas reizes vajadzigaja ieroci tikt nevari un rausti to surpu turpu?
  2. pie velna logiku,ko ko bet terras vareja jau bez ta Rp pamest.
  3. es mainiju bet,ne nu gan ka tu to pateici desmit apljos,pat ja es dariju QS tu man uzliki sodu uz 120 minutem->2. Mafbizz'u/Terru laikā tiek aizliegts: *QS- Ieroču maiņa bez RP komandām. Cietumsods no 50-80 minutēm. <---
  4. 1. Tavs niks spēlē :Jeff_Cub 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Kardinelli(kautka ta jo draugs pateica es uzrakstiju) 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Mani iesedinaja cietuma par QS terras laika,iesedinaja TERRAS LAIKA par QS!! Vel ieliktu par nonRp kad tev stav preti kads calis un tevi sauj nost tu raksti garos tekstus lai ielaist lodi vinja.Kur logika? Ta ir terra kads vel QS? (cietums uz 2h-7200sek, screena nav jo izgaju ara no servera dusmas pec ta kad admins atbildeja tikai no otras vai tresas reizes uz manu reportu pasakot vienu vardu NEVAR bez visada paskaidrojuma.)
  5. WTF!? uz video pat nav bmx aiz kura Jeff_Leeuwen slepas. Kad es braucu ar moci uz terru man paradijas CAR JACKED un mani nometa no ta.Es reali nesaprotu ar to ir kautkas jadara,laikam admins saka specot Jeff velak neka es atbraucu,BET KAPEC!!! UZ VIDEO NEREDZAS NE VELIKA NE MOTOCIKLA?? KAPEC SERVERA LAGU DELJ CITI DABU BANU? ceru ka mans ieraksts bus izskatits un BANS tiks nonemts,ceru ka soreiz tas bugs bus parbaudits un bans nebus likts bez buga parbaudijuma un,tomer ir jabut logiskiem pieradijumiem.
  6. 1. Tavs niks spēlē :Jeff_Cub 2. Administrātora niks spēlē :Mick_Makaveli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :es tagad sezu cietuma... 4. Apraksts par situāciju :Sodien 17.01.16 apmeram 2:30 nakti es tiku ielikts cietuma.Situacija ir sekojosa- Es braucu ar speletaju (Dainis_Rutka) speletajs ''Dainis'' bija pie stures,jo saticis vinu, tas piedavaja aizvest mani lidz domei,no ka es neatteicos.Kad mes abi bijam netalu no domes vaditajs ''Dainis'' uzbrauca uz jumtu masinai Mick_Makaveli. Es saprotu ka ''Dainis'' ir vainigs ,sekojosi vinjs dabuja sodu par ''nonRP'' cietuma laika veida.Es neko sliktu neturu pret administratoru,bet kapec es tiku iesedinats cietuma ari?(uz 2 stundam).Es to nesaprotu,jo es sedeju blakus un nevareju neko izdarit un ietekmet to "RP",jo masinu vadija ''Dainis" nevis es. Paldies par to ka mani uzklausijat! P.S pieradijumu nav jo attapos tikai sodien uz vakara pusi ka ir kautkas jadara,ka ari neviens neatbildeja uz manu ''Report''
×
×
  • Create New...