• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Morf*

Lietotājs+
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

About Morf*

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Esmu vienkārš cilvēks kurš vienmēr spēs sasmīdināt!

    Patik filmet video:
    https://www.youtube.com/channel/UCTzapPken1IzXtDIZ7lMp6Q
  • InGame
    Dzef_Morf

Contact Methods

  • Discord
    Maksimalists

Recent Profile Visitors

3,196 profile views

Morf*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Es pat teiktu ka tev ir ļoti smalka balss, veci! Neapnik likt sudzibu, pec sudzibas?? Pet nu kada starpiba, man tapat vienbalga!
  2. Ai tak ble tas Andrew jau zajabal no tā laika, kad visus banoja uz 365. Tač atdzīsties, ka aizstāvi savējos, un tikai pretiniekiem visu ņem pēc pilnas programmas. Tā rīkojas *Lohi* tu reāli centies būt varonis, bet tu esi niecība! Ej sapūsti šajā sūdu bedrē! Vienmēr tu ar savu gudrību, visu sapis! Vienmēr visu sapis citiem, nepa ķeksi liek jail, jo nepatīk kā cilvēks! Ej tu dirst reāli, sapūsti te! *** liekat man kaut vai suspend, un vergojat Kovam! Sapūsti te, zajabaal jau tu! Dēļ tevis aizeju no sūdubedres, jo nu ar tik debīlu adminu nav vērts spēlēt!
  3. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TU pat manu vārdu nemāki uzrakstīt, divgadīgais lowak! Tu esi lows. Sāksim ar to ka tu man saspamoji 6 sodus. Sāksim ar to ka es braukājos, tu man sāki pisties virsū! Sāki mani ķert! Es bēgu jo man boija nelikumīgi ieroči, un narkotikas! Vel ļoti labi redzams kā tu man nogopi mahu, un uztaisi viņam CP! Katrā ietriecienā bija RP, takā tu vari iet ieskrieties! Tu jau izgriezi visus tos kur man ir RP tu lowak! QS nebija, jo man jau bija wep rokā kad iekāpu auto! Cs????? Tu man šāvi ko man darīt, pakārties? Tev jāmacās Rp, nav jau pirmā reize! Nemāki bandicam pilno versiju novilkt? Gaidu pilno video versiju!
  4. Raita, kapēc tu esi tik ļauna? ((Sneiks))

    1. Owendetta

      Owendetta

      Viņa nav ļauna, viņai besī, kad viņu tracina.

    2. -EddieM

      -EddieM

      Kāpēc ļauna? Tad jau ko sliktu esi izdarījis

    3. - TrevorMkvl

      - TrevorMkvl

      nespelejies ar uguni

  5. Es varu aukšuplādēt youtube, der? https://www.youtube.com/watch?v=6LnFwNhIpSU&feature=youtu.be
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff_Meloni 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Trevor_Hitman, jeb Trevor_Niecība 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : kareoč tāds lows iemočī terra un sāk hakot, plus traucē terruu! Kur šādi lowaki rodas? Dievs kad radīja viņus, laikam aizmirsa ielikt smadzenes! Banojam lūdzu! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kura cita lowera dēļ kā viņa? Manas domas par hakeriem!: 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/vprba4jp#/
  7. tu gribi teikt ka insūlta nebija ja? tu laikam ar tiem hakiem galīg širmis ciet aizgājis tu gribi teikt ka tas nav ooc? tad nu tev jāmācās RP vec''it, viņam tas ooc nav
  8. 1. ja tev ir pings tad vienmēr teksts ko raksti atpaliek pa kādām 4 sekundēm tas ir pārbaudīts. čalis tur uzrakstija ko tur ko tur kad gaidi banu un tu uzreiz, pec ta, nepagāja ne 2 sekundes un tu jau teici *kāds bans*, un tad pēc sekundes *ja šaut nemākat* takā pinga vecīt tur nav, tagad nevaig attaisnojumus kad neatpaliek bet tā ir!!!!!!!! tas ir pārbaudīts ar vairākiem spēlētājiem! 2. 0.30 redzams tavs ooc insūlsts (*aun* ping pasties) 3. Pings tev nebija aukšā takā nemūldi man te!
  9. Labi hph varbūt nebija, bet kā tu ooc insūltu un log off izskaidrosi? tas vienalga ka tev ping ir gaidi iemetis jail un ej sataisi savu pingu!
  10. nav tur nekas aplams + tev tagad dubūlt posts Video viss redzams insults un log off nebaidies saņemsi pelnīto Beidzams postus krāt gaidam aukstāk stāvošo!-
  11. lows esi? Es tevi vispār necufujo :DDDD, tev vispār pings bija 55 un ko tu saki par savu insūltiņu? Nonrp? es vismaz erpoju nevis hakoju takā loweris! Nu vispār nezināju ka ar kartupeli var filmēt. Kvalitāte ir salīdzinoši laba lai tur visu saprastu!!!!!!
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff_Meloni 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ivan_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč video viss redzams. Saka ka pings auksts bet tad viss lagotu, bet tā nebija, aizmirsu panemt pigu bet skatijos viss bija chill turējās ar 55-66 tas ir labi. Tad čalis paņem ooc insūltu uztaisa, beigās kad vedam uz iecirkni uztaisa log off, nav vārdu par šiem lowiem un hakeriem, kuri bez aim un hph nemāk spēlēt, žēl viņu! 4. Kā vainas dēļ tas notika : pfff loģiski kad tā low dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Uploudoju failiem.lv neliks tak tādu low youtubē! https://failiem.lv/u/q9xk44je#/view/log+off+plus+ooc+inslt.mp4;play
  13. Tur nav ko pacelt. TUr viss notika ar rp takā jūs paši esat vainīgi. Jūs dēmojāt mūs ko tad man darīt? Beidz tēlot bērnu. Saproti īstenību vecīt!
×
×
  • Create New...