• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_-^NicE^-_

Lietotājs+
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About _-^NicE^-_

  • Birthday 04/10/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Kas dzive var but interesants? Logiski pist vecenes, buhat ar dr un spelet kad apkurijies datoru ipashi samp jeb cs
  • InGame
    JACKSON_VAN_MOORE

Contact Methods

  • Discord
    markiz9993

_-^NicE^-_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Es afiģel xDD Paņemu ieročus bij viss okay! Sāku pardot sev pardevu 6-7 un pec 8-10 man paradijas kick. Lūdzams fixed Paldies, viesiem labu dienu... http://lejup.lv/f/56e03f7d619b2hxnipxd1457536893.png
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Jackson_Van_Moore 2. Administrātora niks spēlē : Rickie_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://lejup.lv/f/56ccb6cb2db02jsdpbpu1456256715.png 4. Apraksts par situāciju : Es ienacu serveri uztaisiju komandu /call izsaucu taksi, taxists mans draugs! Iesedos taja un pabraucam 5 sec ka es dabuju MIX bija vēl viens mans bralis iepejams jus nick nepareiz ielikat ta kā nepamatots MIX, ka redzat neka nav! Lūdzams izlaist no cietuma. Un nebija tur nekada čata maiņa tas prosta atri atbildeju un viss neka tada nav bet ielika uz 2h super ne? Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Jackson_Van_Moore 2. Administrātora niks spēlē : David_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Itka to man iedeva Administrators David_Howard, bet sāku uzreīz ta nav sūdziba par admin! Es tikai gribu noskaidrot wtf hph? Es esmu spēlējis daudz kur un ļoti sēn bet hph hack man toč nebija nekad es nezinu ka jus to saucat bug; lag vai najobs untt Man vienalga ko jus domājat par šo, bet šu** ja kads zin 100% ka man bija hack lai sāka , bet wtf man nebija nifiga! Kapec sūdzibu nelikat par mani nu? ???? A adminam aizsutija skype da man vispar vienalga nav mana daļa! Galvenais domājat paši bet wtf hph visus savus vid varu aizutit vai meģinat ko gribat skataties ip caur daoru un atrodad hack nezinu man poh bet hph man nebija!!! Es nezinu vai viņš tiešam *** netikai itka esmu skatijies caur specialo programmu kura ļoti leni rāda un viņš tika man 1 reiz kur man atņema ļoti māz. Wtf domajat ko gribat man zb jau psc bet hack man nebija bet 1200 pin man gan bija :DD Pirmo reizi tika man atņema hp un otro reizi tika marekam un tad viņu nogalinaja!
  4. Administracija kāpēc neviens to neparbauda topic? Jo viss ir kas nepieciešams.
  5. Braukājos pa staciju, piebrauc pie manis ''Hotdog'' spelētais, un visu laiku piedāva! Es aizbraucu bišķin talāk, bet viņam bija līdz dir*** ... Es aizbrāucu aiz stacijas (spawn). Bet viņš man sēkoja un visu laiku piedavāja hoddog man tas besi āra. Un viņš sāk sīst manu mašinu, izmetā mani uz relsiem! Devu ar aizmuguri lai aizmaukt un ustaisit CARnonRP, bet rp esmu ustaisijis bet pa vēlu, esmu teicis adminam tam vienalgā! Vakār vakāra bez iemesla bija noņems chata ban Bruce_Cardinelli 2x normali ?? Adminiem ir jāpilda savus pienakumus nevis palīdzet sāvejiem. SAVĒJIEM PALĪDZ BET CITIEM LIEK BAN. Varbut esmu kautko nepareizi ja ā uzreis nepildiju rp sry bet jaut laiku pls samaziniet jo tas tiešam nenormali man ir 12k kaut uz 3k jo rp bija izpildits! Esmu nokavējs uz 4 sec jo es rākstu nevis bindoju ar binderi !!! Rākstiju visu pareīzi. Pieradijumi ss:
×
×
  • Create New...