• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bowmans

Lietotājs+
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Bowmans last won the day on April 23 2013

Bowmans had the most liked content!

About Bowmans

  • Birthday 02/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    ss

Recent Profile Visitors

3,156 profile views

Bowmans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

206

Reputation

  1. Tieši tā, pēc /spec man ierocis automātiski ir rokās, tāpēc tāds pārpratums radās Un 3minūtes, varbūt vienīgi AFK sēdēju, es nesēdētu 3 minūtes neko nedarot ar ieroci rokās
  2. Vai, tagad es tevi klausīšu, tā gan. Dēļ kika atņemt acc? Tas būtu smieklīgi, bet nu lai nu tā būtu, gaidam, ko teiks admini (Hariss,Markijs)
  3. Ne par to tēma ir, man čats ierubīts, bet nejau es visus specoju tur, ja kko ieraugu tad sodu, viss ir tīri...
  4. Cmoon, man 5 purni reportā rakstīja, HP haks tev, manējie arī bļāva naturāli. Lai vai kā, tas ir tikai kiks... Un ja kautko arī administrācija teiks - varu arī atsēdēt cietumā kkādu sodu ;)
  5. Pote vienmēr ir bijis sūkala, viņš no sevis iedomājies ir bosu, IG man dirš virsū, timspīkā visus nodirš, ai vecīt, tiktu tu manās rokās aci pret aci, timspīkā, es tevi nomētātu kā mazu švepstekli, un pārējie tikai pasmietu par tevi. (izņemot LMus) Saproti, tad kad tu tur dirs LMu priekšā, ka rekur ienāca kkāds bowmans, lohs utt, un par to pasmej tavējie, vecīt, aci pret aci tu vafeles ietu laizīt, es tev nopietni, es pat nebrīnītos ka tavējie par to pasmietu.. Vienkārši IG es to nedaru, jo vienkārši nedrīkstu kā admins, un timspīkā es vispār neuzturos, tā kā, jā... Es saku, šitā nemētā no sevis interneta slieku, jo agri vai vēlu tev kāds lielāks būdō, iedos pa mizu, es tev nopietni. Šitie nebija draudi, un es arī netaisos ar tevi dirsties, bet padomā pats ar galvu puika, tas ka tu esi anglijā, nenozīmē, ka tu vari visiem dirst un teikt ka rilas izsitīsi, uzradīsies cilvēks, kas tiešām aizbrauks pie tevis, kad tu Latvijā būsi, un tad nu tu varēsi saukt policistus, zvanīt mammai, vai vēl sazin ko, jo no šortiem tecēs mazas strūklakas, jo tad tu sapratīsi, ka muti dzesēt nav labi internetā, vai arī vienkārši tevi ieklapēs zemē līdz ceļiem. Padomā vecīt.
  6. Nu beidz tēlot muļķi, es stāvēju spawnā uz tās malas, visu ļoti labi redzēju - iebrauc zilā mašīna čels un taksi no centra aizgrūž zem manis. Pierādījumu diemžēl nav, jo es taču nerakstīšu video par vienu jailu.
  7. Paga, paga, vecīt... Tu iebrauc spawnā, tur stāv taksis, tu vienkārši brauc viņam virsū, it kā piespiežot viņu pie sienas, wtf? Saprastu, ja tev būtu buldoozers un tu savāktu visas mašīnas, bet nu ar vieglo mašinu, taksi vienkārši stumt, normāli. + kāds sakars par to NONRP driving? to var arī skatīt admini, līdz ar to tas visu vairāk izsaka un vieglāk saprast, par ko tika sodīts.
  8. Tak raksti Audio to visu, viņš ieteikumus nelasa gandrīz vispār, jēga?
  9. Jā, sēžu AFK kkur 1 minūti, ienāku IG, skatos - 6 zvaigznes man, uzlicis kkāds ments, ja viņu tā varētu vispār nosaukt. Par šito varētu banu iedot, nevis tikai no organizācijas izmest... Mans niks serverī - Mason_Bowman Viņa niks - Chris_Lawyer Ko izdarīja? - Augšā uzrakstīju, ne pa tēmu 6 zvaigznes. Kā vainas dēļ tas notika - Viņa, protams. Bilde
  10. Nav tur ko, es pazīstamus purnus nelieku sūdzībās, lieku kkādus ziginiekus vai analfabētus pārsvarā ;)
  11. Tā kā skrīnā esmu redzams arī es domāju, ka postot te varu. Tātad par mani - jā, nepieliku vienu svītriņu, gadās, bet nu skatīsimies, kā jūs uz to skatīsieties. Par Lakiju - Ir man skrīns ar Lakija RK, bet nu izdomāju nelikšu, vienkārši nu, man vienalga reāli, ka viņš tiek sveikā cauri, bet es ķurmā sēžu, lai jau tiek tā brīvība, kamēr vēl ir ;)
  12. Sveiki, kā jau vienmēr redzat, ka es te iegriežos. Spēlējot, vienkārši uzņemu skrīnus, kur nu, puikas nezin kas ir RolePlay, un savācu pāris skrīnus, tad tikai metu iekšā. Labi, ko tur gari izplūst, skataties, izvērtējat (moderātori). Mans niks serverī - Mason_Bowman Pārkāpēja niks serverī - Jay_Lee un Jack_Riddle Ko pārkāpējs izdarīja? - Ai, skrīnos viss tiks redzēts, nekas liels, bet tomēr termins pārkāpts. Kā vainas dēļ tas notika - Looģiski - viņu. Spamo /invite opciju. Uzvarēju teru, puikam melnie uznāca jeb OOC insults.
  13. Tā kā, Harim ir grūti saprast, nesaprotu kā, respektīvi es visu saprastu... Skrīns - paskaties nikus, un viss, bet nu labi, uztaisīšu normālāk, lai saprastu. Mans niks serverī - Mason_Bowman Pārkāpēja niks serverī? - visi pēc kārtas, skrīnos skatieties. Ko pārkāpējs nodarīja? - Neko, Nezin kas ir RolePlay, un neievēro RolePlay terminus. Kā vainas dēļ tas notika? - Looģiski, viņu. Jumis_Kulaks - MIX + nonRP niks. http://www.bildites.lv/images/klk2tg38sme2gzqc9lvs.png Niks_Steez - DM, asinis var redzēt. http://www.bildites.lv/images/rbeqh60umy9hefmx6e6r.png Michael_DeSanta - MIX. http://www.bildites.lv/images/qo1po6b2jmhudgny10.png Erkils_Jekabs - MIX http://www.bildites.lv/images/m5g0bn90pqbl158vyh6.png Laura_Marly - MIX http://www.bildites.lv/images/gg3cdn7lljxprc132jc5.png Bill_Miller - OOC insults. http://www.bildites.lv/images/ch8wrltuwc3y45jt0n7d.png Ziepes_Klaat - MIX + NonRP niks. http://www.bildites.lv/images/mnf3ljakiki24nh52y.png Normunds_snaipers - MIX + NonRP niks. http://www.bildites.lv/images/7dghybejku9fmp3eygx.png Eddy_Madone - OOC insults. http://www.bildites.lv/images/vyva9ulamgay7e727.png Gatis_Smith - MIX http://www.bildites.lv/images/nbmcc3a5ka9ynswuh3p.png Karlis_Vanspogers un Renars_Mihailovs - MIX http://www.bildites.lv/images/4jgsim95jdwylq02af2u.png Eddie_Redhood - CS http://www.bildites.lv/images/h4rbj7ax1lu08rj0eo1.png Keny_Rolsen - OOC insults. http://www.bildites.lv/images/0re99fg4fes2fb4l2ppm.png Jim_Lonor - MIX http://www.bildites.lv/images/j78y5b6tw8pq86f5ziw.png James_Arzemnieks - MIX + NonRP niks. http://www.bildites.lv/images/b36ek8cqee50mcerdqd9.png Ryan_Buffalo - Spamo /invite. http://www.bildites.lv/images/3tocoaru4kk4s16a0ir.png Jack_Shakur - CS http://www.bildites.lv/images/ow3fp59k4ed79ts27s6.png
×
×
  • Create New...