• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Edens

Lietotājs+
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About Edens

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Samp.lv
  • InGame
    Eden_Stypler

Contact Methods

  • Discord
    Pa PM

Recent Profile Visitors

609 profile views

Edens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. Man ta poh pieradijumi normali. Kuru pis ta tava slegshana? Bla nesaprotu, jums *** neapnik shitaja suda sedet?
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eden_Stypler un Bruce_Stypler 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kova *** 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es ar Bruci pisu vienaa tachkoonaa un Bruciitei bija magijas. Karoche tad ienak tas priduraks serveri un iedod bananu ***. Es tads pras, tu ahujel durak? Tad es to duraku noshavu un izgaju off :) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Del ta ka Koviks tika 3 mests, bet 2 kerts. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/cefxa9fj#a2jpa4yu
  3. 1. Tavs niks spēlē : Eden_Stypler 2. Administrātora niks spēlē : Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/bk2rgwy2#939c7832 4. Apraksts par situāciju : Es prosta uzrakstiju, lai nechakarejas un uzliek Brucem leaderi. A ta bla ban *** banu uzliek! Par ko? Huizin, kas sakapis. Tas teksts, ka *** ienaca bij domats Egijai, ja kads jautas.
  4. 1. Tavs niks spēlē : Eden_Stypler 2. Administrātora niks spēlē : - 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Da nav 4. Apraksts par situāciju : - Karoch, es rakstu sito par visiem adminiem un modiem. Bija sis pieteikums, kur Bruce pieteicas uz GSG. Sakuma Kekss aizvera, jo kipa kopets RP, ko es biju rakstiji un apaksha pierakstiju ,ka rakstu visu no Bruces. Pectam velviens duraks aizvera jo ari domaja, ka kopets, bet tad kekss atvera ,jo pastijas lkm un teica, ka nav kopets. Beigas Jesica tada pati bla! Vsp neko nelasa tik redz ka raksta ''kopets'' un aizpis ciet pieteikumu. Secinajums - no adminiem un moderatoriem nav jega, jo vini neviens pat neizlasa pieteikumu. ;) P.S. Iztiksim bez baniem,wp, bez minusiem utt. Es vnk teicu ka ir.
  5. http://www.samp.lv/index.php?/topic/96767-s%C5%ABdz%C4%ABba-eden-stypler/
  6. Oooook sāksim ar to, ko nozīmē vārds - ***. *** - cilvēks, kurš ir atpalicis. Tā ir kā slimība, bet šajā reizē , es to uztvēru, kā atpalikšanu. Es paņemu mafijā cilvēku, kuri izskatas sakarīgi, ir 10 lvl utt, bet viņi prasa vai šodien ir karš un daži saka , ka karš esot 18:00. Nu tas tev ir normāli? Tā skaitās, kā atpalikšana un ja tev prasītu šito non stop ar stundam, ''vai ir karš šodien'' , tad es domāju , ka tu ne to vien arī pateiktu. Tu reāli iemeti šito sūdzību, jo redz mēs tevi izmetām. Bet reāli tavs draugs negribēja iet un bijāt par daudz, so izmetām sevi, jo lecies baigi daudz un draudēji ar sūdzībām. Reāli kp tad tu nāc, ja tu te pīksti par to, cik mēs slikti, ja pats neesi nekāds labais. Mafijām ir jāsadarbojas nevis jāmet vienam par otru sūdzības. Es to pateicu, jo man vnk izbesija tie jautājumi un diršanās vienam ar otru.
  7. Nu aaaaakd :D . Čali tāds fail! Tu man braucis virsu ar MAX, bet vinai ar NOs un MAX. Turklat tgd mashina iekrejas uz kadiem 20. Plusā tu vel paliki uz vinas un naca hp nost vairak. Tu esi tik du****! Tev pat vidaka pašam nets lagoja biki. Redzeji, ka es slideju? Mana ekrana tas radijas, ka eju. Samierinies vnk, ka tur nav haxu! Gnjau tgd iznaksi ar ''Test 3'', bet man vienalga, jo es hax nelietoju. P.S. Lietū bieži lago un mums tad bija lietus so..
  8. 1)Tu vispar redzēji to atšķirību kā uznesies Laumai? 2)MAN NĀCA HP NOST,BET TIKAI PA BIŠĶIŅAM. 3) Vari uzprasīt JEBKURAM Stypler un visi kā viens pateiks, ka esmu vienīgais, kas nekad nav lietojis hakus un NELIETOS. Vecīt mācies hakus atšķirt. Nav brīnums, ka -7 reputācija. Ja admini, atšķir hakus, tad sapratīs, ka tur nekā nav. P.S. Pasēdi jail par CP labak
×
×
  • Create New...