• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Trevors

Lietotājs+
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

About Trevors

  • Birthday 01/11/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Tylers Creators

Recent Profile Visitors

4,379 profile views

Trevors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Ja tev nav grūti,tad noskrīno to,un ieliec šeit,lai es arī viņu varu izlasīt
  2. Vēlos redzēt noteikumu kur tāda lieta ir aizliegta,kaut vai arī nēesmu tā darījis. Gribu redzēt noteikumu,kurš aizliedz tā izdarīt,ja nemaldos,tad tāds nav!
  3. Kā bez apstājas,lasu topiku,lasu cilvēkus kas komentē šo,ieraugu raksts kurš man nepatīk,uzreiz disslike. Visiem nevar būt tāda gaume kā tev Ko izsaka,nav reputācija? Nesāc raudāt vēl ka citiem nepatīk tavi ieraksti,raksti sūdzības par visiem tad.
  4. pats katram manam postam spied disslike. Nepatika tavi raksti,ko tur var darīt? Pasaki tieši kurš no tiem ir nepamatots?
  5. Es terrā ierados pēdējās 60sek,un tevi redzēju tikai tad kad kliedz,bet nu labi. Ja jau domā ka es terrā biju 3 reizes,tad oky. Bet nu lai augstāk stāvošie izskata sūdzību,nav jēgas te lieki sarakstīties.
  6. Diemžēl jā,esmu! Mani nē,kad pats vairs nelieto hakus,tad nevari nošaut nevienu,un tad visiem pārējiem ir haki
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tylers_Creators 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Sawyer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš aizmirsa ieslegt hakus,un tad saprata ka bez hakiem nemāk un teica ka mums ir haki. Bez hakiem Pasaule vairs nav tik krāsaina,ne Joe? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : MIX (Screenshots vai Video)
  8. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Servera pulkstenī pie stundu rādītāja ir 3 skaitļi 3. Pierādījumi par problēmu : Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
    1. Show previous comments  2 more
    2. zeusinx

      zeusinx

      netēlo tu gudriniek,nozagi no Ralphel_Vendetta forumā avatāru un krutu tēlo.

    3. Trevors

      Trevors

      Nozagu? :D smiekli nāk,bija izlikti ka var ņemt par brīvu,ja tā skaitās zagšana,tad sodat mani,bet to ka tu man šeit kaut ko uzraksti,man vispār nepiš!

    4. Trevors

      Trevors

      Es vēl tēloju kruto,bērns.

  9. kova ja tu visu dzivi taisies pavadit gaidot kad lovaki nopirks acc,tad tu nospragsi pie datora. Labak kaut ko padari,pataisi,nevis tik gaidi kā pidari siikie pirks to jobano acc,paldies ka ieklausijies mani

    1. Delakruze

      Delakruze

      Pagaidi, cilvēkam arī ir darbs. Ganjau drīz būs.

    2. Trevors

      Trevors

      loti patik vardi - gan jau.

       

  10. Kapēc atteikkts pieteikumā uz OS?

    1. Show previous comments  4 more
    2. Trevors

      Trevors

      da labi,esmu šeit no 13gada sākuma :D un nēesu os...

       

    3. Trevors

      Trevors

      Vaine,kā var vispār būt OS ar 15 gadu -,-

       

    4. Yamada

      Yamada

      Neesi tu OS ,jo tevi pat neviens nezin...Daudziem te ir 13. gads ,bet viņi nav OS.Es jau ar te esmu no 13. ,bet ar citu profilu ,un es neesmu OS un netaisos pieteikties ,jo cilvēki mani tpt ,kā par oldschoolu nezin.Jēga tad man no tās grupas?

  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tylers_Creators 2. Administrātora niks spēlē : Dereck_Dominikana nezinu ka raksta un ari vienalga. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/bl7qip 4. Apraksts par situāciju : karoče braucu apšaut vienu no VLA ( viņš arī tur viens bija ) knapi iebraucis hood'ā esmu,kā mani jau jail. Karoče ja jūs redzat kādu savā hood'ā uzreiz pisat sūdzību iekšā par cs. Karočē manam biedram ielika jail pat qs,kaut vai viņš sev pārdeva ieroci,vnk šmieklīgi kā VLA admini par kuru katru cenu cenšas ielikt mūs (ballas) cietumā,jo katru reizi kad karo full vs full viņi papiš un tad meklē vainu citos. ez
  12. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tylers_Creators 2. Administrātora niks spēlē : Dereck_Dominikana,Andrew_Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/bko10i http://prntscr.com/bko0vc 4. Apraksts par situāciju :Nav ko teikt,administratori ņemas par nelegājajām organizācijām.
  13. beidzot nevienam moderatoram nav par ko piesieties pieteikumā,nu viss ir pēc slavenajiem samp likumiem :D

×
×
  • Create New...