• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lil Keriss

Lietotājs+
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Lil Keriss last won the day on January 16 2019

Lil Keriss had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Lil Keriss

  • Birthday 04/29/2002

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Sebastian_Scofield

Recent Profile Visitors

6,422 profile views

Lil Keriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Vecīt varbūt tevi daudzi dauza,jo tu esi galvā pasists.Tu pārkāpj administratora pilnvaras,ko tu tur iedomājies,citiem braukt virsū,ka no citiem neačkiries,vakar,kad tevi pasaucu spec parunāt par to lietu tu man,kaut ko uzdirsi,kad es atbildēju ar patiesību tu kā mazs bērns aprāvies,jo nebija ko vairs teikt,jo es pateicu patiesību .Varat Wp nedod,jo es šajā visā esmu iesaistīts,kā arī es savus biedrus aizstāvēšu,es tev viienā teikumā pateikšu turpini tālāk VG dirsā līst,kā arī kādam tupenim ir jābūt,lai admina statusu pirktu?Saproti,tas parāda ka tu dzīvē būsi nulle.Kā jau teicu paļubom no vecāku naudas nopirki adminu .Kā arī tu man atbildēji,kāpēc lai es nenopirktu admina statusu,es tev atbildēju labāk es piemetu tos pāris e jaudīgam mocim,nevis kaut kādu huiņā iztērēt.Un ko tu atbildēji?Aprāvies kā mazs bērns .
  2. Ko nomirtu paskaties, kā tev iefrīzoja dažos brīžos. Jbl žēl, ka video netaisiju būtu redzams, ka man nav hax.Redzēs, ko galvenie spriedīs. Un velviena piebilde, tev tās lodes daudzas garām bija.Vid ir redzams.
  3. Nu nezzz man pat cleo nav . Kurnu vel kas cits . Un Hph nevar dabūt..Cik esmu dzirdējis, ka ir jāskripto,bet es no tiem scripteriem nēsmu kurš skriptotu.Nebūtu duraks kurš hakotu, lai otru ban saņemtu. Ā un veci skatoties video ir redzams, kā tev iefrīzo dažās vietās nu tur varēja tev servaks nolagot..
  4. Jbl es tev skaidroju, ka nēbūtu cirvis, lai otroreiz parautu banu. Vrb tajā momentā nolagoja, jo tāpēc ka tu pēc nogalināšanas paskatījies fpf.
  5. Puika tur servera lagi,jo kāda jēga man hax, kad es esmu šodien nopircis unban . Jbl nu nezz es vsp, tur nav nekāda hph, es varēju filmēt, bet nēsmu nolādējis bandicam.Saproti es nebūtu tāds cirvis kurš hakotu, lai otru banu dabūtu
  6. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Tim_Jenny 2. Administrātora niks spēlē :Chuz Taylor 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju :Tātad tas notika vakar ap 20:50 mož vēlāk. Mums bija karš.Palika 60 sec līdz zonas aizstāvēšanais nu Latvian mafija vel bija zonā.Es vienu nošāvu un tad mans biedrs pa skype pateica apmēram kur ir otrs. Es tīri nezināju tad nu skrēju un tieši gadijos ceļā es sāku šaut bet netrāpīju, bet pretinieks mani ar 1 lodi nošāva.Un tad tajā laikā mani iemeta jail par hax.Gribu redzēt kur ir tas hax kur cipa esmu lietojies.
  7. Nu protams Kā ta savādāk un tu norm man bija iemesls un tu mani vel jail iemeti. Padomā kāds mauktu pie mafijas teritorijā un sāktu kautko dirst virsū.Un tas vrb nebija par jums es tam vrb Osim vai kā viņu sauca.
  8. Un otrais ka teicu pa dzīvi pasisti tas nebiju mož uz jums domāts :D
  9. Pzg tas ir sajīsinājumā tāka tas nav lamuvārds
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Tito_Timosenko 2. Administrātora niks spēlē :Lauma_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/hs29n6 4. Apraksts par situāciju : Tas notika nesen kad es gribēju pieteikties firmā Prizma.Tad mēs sastrīdējāmies un es mēģināju tikt citā darbā un tad viņa atkal atteica. Nu tad mani pēc kāda laika iemeta jail par Dm un es prasīju kāpēc iemeta. Jo es domāju kad tas bija netaisni pret mani.Tā es izskaidroju un pēc kāda laika man iedeva ban.Un iemesls bija nomierinies ko es tādu uzrakstīju es vienkārši nesaprotu.
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Tim_Jenny 2. Administrātora niks spēlē :Raven_Cammisano 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/h3ebe5 4. Apraksts par situāciju :Es ieeju serverī un sāku strādāt vēdājot kravas man vienā brīdī nolagoja un man parādīja kad es esmu kikots par ban un tad es eju atkal serverī un visu laiku mani kikoja administrātors rakstot gaidi ban.Es nesapratu par ko ban ja man nav hax.Un tagad viņš ielika cietuma par hax.
  12. Nu bet jūs zagāt mūsu teru un jūsu biedri ir boti vienā vardā sakot.
  13. Par begšanu nekā nesaku, bet tu mani aiz prizmas ekas aiztureji rokudzelžos visu izrunājām. Viss es /b Ej rp macies Puik. Un iegāju prizmas ekā.. Tu tur ieskrien uzliec 2 zvaigznes un izvelc spray un sac man pūst virsū....
×
×
  • Create New...