• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Chris_Dark

Lietotājs+
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About Chris_Dark

  • Birthday 01/09/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Chris_Dark

Recent Profile Visitors

2,998 profile views

Chris_Dark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

84

Reputation

  1. Pedal to the metal

  2. Sākšu ar to, atvainojos kad vispār rakstu un apzinos šī nav domāta postu krāšanai sadaļa. Vēlos pateikt vienu lietu, vai īzstajā dzīvē baidītos no inkasatora kas ienāk veikalā ar M4 uz pleca ? Nedomāju viss jo policisti nav nekādi gangsteri lai būtu CS, šajā gadijumā šis policists nav vainīgs, jo policistiem ir atļauts nēsāt ieročus publiskās vietās. Un ja tu aizbrauktu uz UK redzētu lidosta vismaz 2 mentus katru savā stūri stāvam ar M4 rokās. P.S tev pašam vien ir viens sīks parkāpums, proti MIX IC čatā - Būs sūdziba par mentu . Turpmāk iesaku nelietot IC čatā smaidiņus un IC ir baltajā krasā čats kurā tu vari rakstīt nospiežot T burtu, un OCC čats ir peleks tur tu vari lietot smaidinus cik vien vēlies.
  3. Tas visticamak ir neliels bugs, jo skripta @GM ir izmainits tas dienu daudzums un visur nav viss salabots lidz galam, originali bija lkm 18. dienas bans ja nemaldos tgd ir uzlitks 365, tas nozime pec 18 dienam radisies - dienas. End of story.
  4. chasin dem noobs all day long

  5. Happy Birthday to me! :D

    1. eNzeeKaa

      eNzeeKaa

      ja jau sevi apsveic, tad jau pats sev arī dāvanas pērc? :)) lai vai kā, sveiciens. :)

    2. Chris_Dark

      Chris_Dark

      nu ne gluži, pašālaik man sev davanas nav japērk :D

  6. Akd, nebūtu vismaz jau sevi apkaunojis, varēji arī SS ielikt,ā pareizi tur ir redzams kas tāds kas tevi skartu un iebāztu jail? Btw, idiots nav nekāds baigas OCC instult, iemācies rp tu jenot! Un runājot par MIX lai visi to redzētu lūdzu iebāz tos SS un apkauno sevi vel vairāk! Pūt dirsā!
  7. Es neko tev neprasiju, izlasi līdz galam visu manu teikto... Ā, un ja nemaldos, tev ir +10 warn tagad, par postošanu, kur ir atļauts postot tikai - sūdzības autors, servera administrācija un apsūdzētais Patiess? Lūdzu atrodi kur, jeb kur, kur ir rakstīts kad tas ir uzskatāms par MIX, kad iedosi pierādijumus, tad arī likšos mierā GL.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Chris_Dark 2. Administratora niks iekš serverī?: Amaru_Shakur 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tatad, notika apšaude grove street, viņi draudēja kad mūs nošausa teica, kad mums ir 3 sekundes lai pamestu grove street, mēs neklausijām. Uzsākas apšaude, es ar Elvis_Kane nošavām visus pretiniekus, pēctam es pajautāju Elvis_Kane kur tad palika vel 2 cilvēki, viņa atbilde bija viņus nošāva un tā rezultātā, kad es pateicu 2 nokļuvu jail uz 1200 sekundēm ar iemeslu MIX. Atvaino, bet Amaru, šis jau par traku, tas ja tu dusmojies, kad tu nēsi ar savu gang tik spēcīgs un tevi nošava, tu izdomāji mani ielikt par vienu no stulbākajām lietām RP vesturē jail, es pieņemu tad jau VZ nevar teikt ap cikiem notiek pieņemšana? Jeb varbūt sludinājumos nevar vairs rakstīt cenu? Vai varbūt, policistiem ir aizliegts lietot savus saziņas kodus pieņemsim, 10-10? Piedod Amaru, bet šis jau ir par traku... Pietam, es veicu nelielu meklēšanu google, sakarā ar šo lietu, bet diemžēl neatradu nevienā vietā kur ir rakstīti rp noteikumi,nebija nekas rakstīts, kad ir aizliegts rakstīts IC skaitļus. Ja tev ir pierādijumi, kad ir aizliegts, lūdzu uz priekšu rādi tos pierādijumus kad nedrīkst rakstīts skaitļus IC. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Amaru_Shakur 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites....0qwkk29f4c1.png http://www.bildites....fvyu0r0hwqm.png P.S Amaru, man pret tevīm itin nekas nav, bet tas jau ir par traku, es tev godīgi to saku.
  9. Var jau veikt operāciju ar slimnīcas rp palīdzibu, bet nu pieņemsim visi traņus ienīst
×
×
  • Create New...