• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Andrew_Morreti

Lietotājs+
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

About Andrew_Morreti

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Alan_Agafonov

Recent Profile Visitors

1,309 profile views

Andrew_Morreti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Andrew_Moretti 2. Administrātora niks spēlē : Andrew_Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : - Andrew_Moretti 3 95.68.16.178 DB no mo?a lidzdaliba Andrew_Williams 4. Apraksts par situāciju : Braukājos ar rolleri, uzkāpj čalīts uz rollera un es esmu līdzdalībnieks? ko man vajadzēja darīt? kāpt no moča nost, vai ko? Un vēl 3 dienu bans? Normāli jūtaties Andrew_Williams?
  2. 1. Tavs niks spēlē : Andrew_Moretti 2. Administrātora niks spēlē : Andrew_Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/7d9m3p48#yk729ht8 4. Apraksts par situāciju : vārdu sakot, gaidu paskaidrojumu, ko es tur izdarīju... Es avarēju un NRPOJU, ka josta nostrādĀ josta, viss chill. Ne pa tēmai pieskrien Daumants un sāk tēmēt es izkāpju ārā un prasu, ko viņš dara... Viņš sāk bļaut PG, kā izkāpi no aizslēgtas mašīnas utt. Ja viņi abi ar Andrewu būtu nedaudz gudrāki, tad saPrastu par ko es runāju. Kad man pateica par PG, es teicu, ka atslēgu atstāju aizdedzē un reālā dzīvē, ja atstāj atslēgu aizdedzē un izkāpj ĀRĀ, tad mašīnas durvis bloķējās.... Es centos viņiem to iestāstīt līdz tiku iesēdināts, Andrew liec pierādījumos vai ko dari, bet jailu es nesēdēšu nepatiesi
  3. Tu neredzēji galveno draugs! Tu neredzēji to kā tie čalīši sāka mūs dmot un vēl tu neredzēji to kā, mēs visu darījām pa RP! Netaisos te veidot čatu, tavs lēmums bija tāds, kuram es nepiekrītu. GL!
  4. Vecīt , tu āksties? :DDDDDD Es viņiem pateicu "Stāt, vai atklāšu uguni" viens no viņiem izkāpa ārā un sāka šaut , pēc 5 sekundēm ari šoferis izkāpj ārā un sāk mūs šaut, un nu jā, Administrators uz savu galvu izdomā kurš ir vainīgs un tad tik liek jailā, paldies, paldies, par jauko laiku serverī!
  5. Tad varbūt no sakuma uzzini situāciju, tu jau pievēri acis uz to, ka viņi bez pilnīga RP, sāka mūs šaut, ko mums bija jāmirst, mēs vismaz parādījām kaut kādu RP un nošāvām, šausmas ar jums! un paskaties uz laika intervāliem tu domā, ka mēs nošautu un tad prasītu kāp ārā ?
  6. - Vecīt, rekur ir komanda, kur es jau pirms viņu atbraukšanas biju paņēmis wep rokā un man inventoryā bija tikai un vienīgi DEAGLE, tur jau tā lieta, ka QS nebija un zini, kāds sakars CS, Tas ka mēs uztaisam divas slepkavības [īstenība pat prātā nenāca, slepkavot, jo vēlejamies izspiest naudu, kā to dara bandīti, bet viņi pirmie atklāja uguni, pa cik bijām sagatavojušies, viss notika ar letālām sekām! ]
×
×
  • Create New...