• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mednieks

Lietotājs+
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Mednieks last won the day on October 12 2019

Mednieks had the most liked content!

About Mednieks

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    izgāju samp

Recent Profile Visitors

1,337 profile views

Mednieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

  1. Varu papildināt, lai netaisītu jaunu sūdzību http://prntscr.com/p8exlr
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Agris Vanags 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://failiem.lv/u/xe844966#/view/sa-mp-005.png
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack_Mared 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Taisiju RP situāciju bet vins sāka mani sist! Viņs mani nosita! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/mhrkdmy5#/view/sa-mp-073.png (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Vexin_Ren 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vislaik saka lai ķeru viņu, sit māšinu apčurā to vēl sit citiem spēlētājiem! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/4e5p9xrp (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tyrone_Johnson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Skraida pa staciju ar ieroci, CS! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/c3vgycxd#/view/sa-mp-052.png (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivo_Krebs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/tmu9ypjd#/view/sa-mp-045.png (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Wolfie 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauca ar caurām riepām un staigā ar ieroci pa staciju! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/y64e8q8q#/ (Screenshots vai Video)
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kalvis_Disel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Bend 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Staigā stacijā ar ieroci manuprāt CS! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/cxsbyxgu#/view/sa-mp-035.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...