• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Andrew_Stiflers

Lietotājs+
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Andrew_Stiflers last won the day on June 2 2014

Andrew_Stiflers had the most liked content!

About Andrew_Stiflers

  • Birthday 03/01/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Bmx! un samp!
  • InGame
    Andrew_Stiflers

Contact Methods

  • Discord
    Hardijs666

Recent Profile Visitors

2,296 profile views

Andrew_Stiflers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

132

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe_Sky 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es braucu prosta uz sf ostu ar rolleri, a tas tirlins man pabrauca garam, tad apgriezas un nosava. 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/vedy3zj5#4939rxu2
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Rose 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vnk sedeju cietuma, un tad vnk saaku skriet prom no vina uz rinki, jo man taisija jaildm.es vnk muku. un vins uztaisija ooc insul, kas mani aizksara. lucu ilgaku ban vinam. 4. Kā vainas dēļ tas notika :vinja. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Diego_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : lidinas, un hp hacks. ar ari redzet video kads johnny_vendeta mixo. 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=9KV473EJNKU&feature=youtu.be (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : David_Gold 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ka aizbraucu uz ballas hood gribeju pieteikties, pec tam mani novaca vini bez rp bez neko vienkrasi, tad mani atdzivinaja un tad izdomaju ieslegt frapu, viena vieta var redzet david gold niku. 4. Kā vainas dēļ tas notika : vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Martins_Bery un Artis_Kurpe 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : spamoja engine spam. 4. Kā vainas dēļ tas notika :vina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Martins_Bery un Artis_Kurpe 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : spamoja engine spam. 4. Kā vainas dēļ tas notika :vina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Van_Mayer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : sakuma man vins piebrauca saka saut, tad es iesledzu frapu lai uzfilmetu, pec tam satiku vinu un mani vins nosava. 4. Kā vainas dēļ tas notika : vina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=Gzil8qbXV9Y (Screenshots vai Video)
  8. vetsit tas ir ooc rakstot, iebaz acis piere un paskaties uz iekavam un kapec tu izkemo screenu, tadu reali var atteikt.!
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Wrote un Linda Germanotta. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacija atbrauca, nomixoja caur mikrafonu un saaka abi divi spamot viu viu viu, domaju zona 51 tadam paligam nav vietas. sodat kartigi vinus. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinju. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 1. 2. (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrew_Stiflers 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex_Karusa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : vins Los santos dzelzcela stacija taisija engine spam, pec tam vel cp bet pa cp nav pieradijumi. taka tikai engine spam. 4. Kā vainas dēļ tas notika :vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  11. Tu *** mani ari novaci, es iebraucu uzprasit lai wep pardod a tu *** noshauj mani, kads dmeris psc, video jau ari dm ir lel
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andrew_Stfilers 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Chris_Winston 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es vinam pajautaju lai iedod uzpipet winstonu un vinsh izvilka wepu (( qs )) un sashava masinu + es uzpragu (( dm,cardm,nonrp)) 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Loha (Vina) 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Video-
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Andrew_Stiflers 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nauris_Capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Es vienkarsi piebraucu stacija, izkapu ara, vins jau vienu chali bija pie bankomata nositis un tad saaka mani sist, double dm! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Video -
×
×
  • Create New...