• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LabaAtmiņa

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About LabaAtmiņa

  • Birthday 05/09/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Speles, skola, cs 1,6, samp,lv.
  • InGame
    -

Contact Methods

  • Discord
    ne

LabaAtmiņa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-28

Reputation

  1. Jā, viņš haxo tagad pat serveri, bet nekas, es tagad lieku video Youtubē un redzams kā viņš surf un tā, nu būs viņam tas bans cerams xD (Tev es piekrītu)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skyr_Antonio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Db no moca, nebija ic iemesla....paradisu 1 oon ins un vienu kurs no moca sauj 4. Kā vainas dēļ tas notika : Abu 2... Bus 2 atteli. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/d55yil http://prntscr.com/d69fx4 Te ir 2 viens ooc ins, un viens db ..
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skyr_Antonio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Don_Buynirs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es braucu ar prizmas masinu braucu nodod kravu peksni ments tur stav un izkap no masinas qs cardm, sasava manu masinu un es pazaudeju vina pec 50 stukas, vins mani aresteja bez rp un sava bez rp un qs ;) pilnigs loxs! Piedodiet ka saku ta bet ta ir, mana masina uzspraga vell .... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pieradijums: http://prntscr.com/cyqy80
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Snappy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Redzesat chata. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NonRP, /cput laikam, nu kr4 abi TUK TUK ;D 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinu, bezsakara piebrauc klat un areste 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/ce2807 (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Snappy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tonys_Bricks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es prosta aizeju paest iznaku ara, sis blin DM ***. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/c4hq1r (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Snappy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matt_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX RAKSTĪJA OOC SALABO 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/c4em6k (Screenshots vai Video)
  7. Nebutu jasoda? Par to pienakas vispar bans 6 dienam laikam. !!!!! Vainu lai vins atdod naudu 45k vell! :@ :@ :@
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jammy_Snappy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Wolfie 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es vinam iedevu biznesa licenzi bet vins neiedeva naudu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/bz3r1z (Screenshots vai Video)
  9. Tur es vinu nesitu!, taja bridi bija /medic :DDDD lABS KALVI:DDD sita banu parausi"D
  10. tak unbano ray kas tas ir es nesmu prasijis nekadu soda mainju:) davaj atak!
  11. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Mack_Mared 2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nava! 4. Apraksts par situāciju : Kpc tu man uzliki soda mainu ja es tev neko nesmu raktijis lai tu dotu banu VISPAR AHUJEL? unbano kas tas ir!!!!!! Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...