• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

edgarzzz

Lietotājs+
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

edgarzzz last won the day on July 13 2016

edgarzzz had the most liked content!

About edgarzzz

  • Birthday 10/12/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    STREET WORKOUT♥
    MMA♥
    K-1 Boxing♥
  • InGame
    Trevor Hitman

Contact Methods

  • Discord
    PM`Ā

edgarzzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā :edgarzzz 2. Apsūdzētā Niks Forumā :ErnestMAAD 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es ieliku sūdzību par viņu kur iemeta jailā mani , tas dislike sāka spiest. 4. Pierādījumi :http://prntscr.com/c8x8ul http://prntscr.com/c8x90x http://prntscr.com/c8x98b http://prntscr.com/c8x9np http://prntscr.com/c8x9ut (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  2. Nu tev nav pierādījumi ka kautko daru , tad unjail. Reāli neko nedarīju , braukājos ārpus zonas kur gsg pret ballasiesm karoja , un hops mani iemeta jailā.
  3. Sāksim ar to ka pat man nebija ieroču , nevajag te daudz pūst
  4. Biju ārpus zonas. Un mierīgi braukājos ar savu mahu , Howijs var apstiprināt.
  5. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Trevor_Hitman 2. Administrātora niks spēlē :Mark_lane 3. Pierādījumi par pārkāpumu :Diemžēl nebūs tas ss kur iemeta Jo kad iemeta jailā , izlidoju cari pasaulei mani kikoja. http://prnt.sc/c8wt7c 4. Apraksts par situāciju :Braucu ar Howiju un velvienu pacanu , gsg bija terra , es biju ārpus zonas , un skatījos , pēc 2 min ielika mazais ernests ielika jailā. P.S - Zinu, ka par cietumu pierādījumus neņem, bet tas nav reāli nu . Ne par ko iemet jailā, Howijs var liecināt ka braukājos tikai viss. GSG ir iesaistīti , viņi redzēja ko es daru. UN TAGAT LAI NEBŪTU TĀ KA TC , PAR CIETUMU PIERĀDĪJUMUS NEŅEM. Iemet pierādījumus mazais.
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Harry_Lane 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sēdēju stacijā , pie manis pienāca viens čuvaks vārdā Ralph,pēctam prasīja vai pārdodu mahu ''Elegy'',teicu jā,pēctam teica braucam uz banku , pateicu summu par kādu pārdodu -1,3 milj. Viņš piekrita , paņēma naudu no bankas konta , pēctam rakstīju , /sellcarplayer 67 1300000 Viņam nauda rādija ka pa maz , teica ka nules pa daudz, teicu ka lai nepūš te daudz , tad es atkal rakstīju to pašu /sellcarplayer 67 1300000 Un pēkšņi viena nulle nost nodzēsās. Prasīju lai pārdod atpakaļ mahu , bet tas aizlaidās.Gribu atpakaļ savu mahu! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nu gan mazliet mana, gan viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/bub0ik http://prntscr.com/bub0n2 http://prntscr.com/bub8kn http://prntscr.com/bub8wt (Screenshots vai Video)
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marks_Diazs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mike_Walker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es iesēdos savu kolēģu mašīnā kur mani no tās izmeta, protams bez rp. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bs5exa (Screenshots vai Video)
  8. Verat ciet, dabūju soda maiņu, adminu aktivitāte pilnīga nulle.
  9. Es jau nezinu kas tas timestamp ir,esmu jauniņais. Pēc trieciena 10 sekundes ir erpošanai,kā esmu dzirdējis.
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē :Harry_Atwood 2. Administrātora niks spēlē :Benjamin Van Leeuwen 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://prntscr.com/atcjoa 4. Apraksts par situāciju :Sēdēju mašīnā,Ietriecos,pec divām sekundēm norepoju. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
×
×
  • Create New...