• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

~Reinis~

Lietotājs+
  • Posts

    1,114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

~Reinis~ last won the day on August 31 2016

~Reinis~ had the most liked content!

About ~Reinis~

  • Birthday 04/23/2016

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Petja Zhogs

Contact Methods

  • Discord
    Privāti prasi.

Recent Profile Visitors

23,704 profile views

~Reinis~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

261

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike World - DB līdzdalība Trevor Makaveli - DB 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB @Dome 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=rR6ltGYYFl0&feature=youtu.be Veči, nekas personīgs, taču jau ir par traku.
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Oconnor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Van_Graudins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS, MG //call police 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/f5gv1d
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Oconnor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=xYSvOawDxFo&feature=youtu.be Skatieties ko rāda damage informer.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Oconnor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim_Van_Graudins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Log off roleplay laikā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=2UkCuh6cOyo&feature=youtu.be
  5. Mēs aizbraucām viņiem pretī, kad šie beidzot atvilkās, Tevis tur vairs nebija. + Pie tevis atstājām Enrique, tā kā.. No savas puses varu atvainoties par sanākušo situāciju.
  6. Kādā fakin' veidā es varu zināt ka Tev bija aizsprostoti elpceļi? Mēs tevi gribējām vest uz slimnīcu, taču bijām ar divvietīgo. Sazinājāmies ar ātrajiem, pēc kā devāmies sagaidīt tos. Kā es varu zināt IC ko Tu esi rakstijis ooc komandā /do? Es nevaru redzēt tavus aizsprostotos elpceļus. Tik pat labi no spriedzes varēji noģībt, jo mēs ieradāmies tevi arestēt. RL pie tevis omega nelīstu un netaisītu elpināšanu, ja arī zinātu kas Tev ir noticis. Tev bija komanda, kurā Tu atslēdzies, ko vēl gribi? Jāgaida ātrie bija.
  7. Ko Tev video mainīs? Tu iejaucies IC pasākumā, kurā nekas netika pārkāpts + atļāvies izmantot savas administratora privilēģijas, lai aizvāktu mūs no turienes. Ja neiejautkos, būtu arestējuši SFM bosu.
  8. Mēs viņus neapšāvām, viņi atklāja uguni, mēs šāvām pretī.
  9. Man Tev nekas nav jāiedod. Tu esi pārkāpis administratora pilnvaras. Tālāk no manis rakstīs Matīss, es uz laukiem braucu, caur telefonu pateikšu, ja kas.
  10. Kāds Tev te sakars ar OOC? Tu mums neko vispār nevarēji aizliegt, viņi arī pārdod civilajiem.
  11. 1. Tavs niks spēlē : Jim Oconnor 2. Administrātora niks spēlē : Owen_Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Zemāk. 4. Apraksts par situāciju : Viņš iejaucās omegas reidā iekš fabrikas, pēc kā vēl atļāvās mūs aizteleportēt prom. Viens no omegas pienākumiem ir apkarot nelegālās organizācijas, taču šeit.. Šeit redzams ss, kurā mums saka lai pazūdam. http://prntscr.com/f4qwel Mums pasaka lai nemaisamies http://prntscr.com/f4qwl2 Pasaka ka fabrika ir ooc mafijas zona http://prntscr.com/f4qxb9 Pēc tā visa vēl tiekam teleportēti prom http://prntscr.com/f4qxpr
  12. :lol: :lol: Ko Tu no šī gribi panākt bez pierādījumiem? Iemet tālāko saraksti arī, pateicu : "Tak nav." Klausies visā ko saka, go. Te TC.
×
×
  • Create New...