• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SKRIMSLIS4321

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About SKRIMSLIS4321

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    William_Weekly

Contact Methods

  • Discord
    Artislol1

SKRIMSLIS4321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Wattangus 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John Braen, Ozscik_Bello 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : braucu mašīnā uzprasu lai iedod stūri ic chata ozsciks uz raksta ooc chatā iedod 10k katram tad iedosim stūri pateicu ooc chatā beidz mixot pirms tam uzprasiju john braen uz cik iet viņš pa ooc chatu pateica 103. MAN LIEKAS KA TAS IR OOC INSULT OR MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņu protams 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=2vs5woh92mach7a8zdw.bmp (Screenshots vai Video)
  2. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Wattangus 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Izsaucu mehāniķi viņa atver durvis ok iekāpju tad uzprasu vai var aizvest viņa pasaka neesmu nekads taksis un uztaisa ((NONRP EJECT)) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=ukytc7l96ld63vbpxpwd.bmp (Screenshots vai Video)
  3. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William Wattangus 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Indulis Zigulis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piebrauca kaut kāda random meitene Beate_Heal teica cau bomzi atbildeju-yo ***, pec tam pateica ko zodz mašīnaas kaut vai ja nenozagu iedeva sturi un aizbraucu viņai neko neatbildeju. pec tam tas indulis pienāk bez sakarā sāk sist mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : protams,ka viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=1s69q24yqb4nb6dz0j5r.bmp http://www.bildites.lv/viewer.php?file=r7f8a5nwchno17cojm37.bmp (Screenshots vai Video)
  4. vai tiešām tas tā notika ? domāju,ka nē,jo kad bijām ls tu vēl teici ,ka esmu ***,jo redz nokrāsoju mašīnu baltu nevis baltu un ,ka esmu stūlbs,ka iestājos mafijā,jo redz nezinu kad pat ir maf karš... Piedodiet,ka man nav pierādijumu ,jo neesmu tāds kas visu filmē... nesaku ka tie cilvēki ir slikti vai stūlbi,bet... vienkārši saprotiet īstajā dzīvē esmu viņa klasesbiedrs un viņam skauda manas atdzīmes viņam 6klasē bija 3 nesekmīgas,bet viņu skolotāji pažēloja:D Viņšs grib man atriebties vienkārši man arīir 4 bildes kur viens cilvēks taisa dm,bet es to neieliku...
×
×
  • Create New...