• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tom_Clancy

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Tom_Clancy

  • Birthday 01/30/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Tom_Clancy

Tom_Clancy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Clancy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_Red 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pie SF ostas satrakojas, jo kads viņā ietrieca, nosauca visus par lohiem. Tad izkāpa no masīnas un sāka saut pa manīm līdz es nomiru. Pateica ka viņam arī par visu po**j. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/1mt9qe4i3b397j3ze3tv.png (Screenshots vai Video)
  2. Nu nez, biju serverī kad cilveku bija ap 100 un administratoru, kautkur ap 4, jo visus nelazīstu. Līdz ar to /report rakstīju taču NEKAD parkāpējs netika sodīts. Adminiem lūdzi pievērst īpaši tālbraucēju galam, tur tik pārkāpēju, kas DM,NJ un nonRp driving un šauj pa ratiem.
  3. Labdien. Gribētu zināt kā īsti strada /report sistēma. Es izmantoju viņu ļoti bieži , bet neredzu nekadu jēgu no tās. Vairākas reizes esmu rakstijis /report id iemesls , bet tā arī neviens no maniem ~30 reportiem netika ielikts cietumā. Biju redzējis kā civilais nošauj policistu un pēc 5 sec tiek ielikt cietumā par CS. Iznāk ka citiem ir prioritāte? Un kā vispār var sazināties ar administrātoru iekš spelē? Paldies
  4. Galvenais ka 2 zvaigznes redz. Tur jau baigi nechatojam. Vnk pateicu, kāpēc nestradā. Uzreiz bez iemesla 2 zvaigznes. Tā ari sapratu, ka te visi sava starpā čomi un neko negrasāties mainīt...
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Clancy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan Oconnor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ka jau iepriekšējā topica biju rakstijis par šo visatļaujošo policistu, biju tikko atbraucis uz staciju, kur atkal sedēja šis ''labais policists'' un tirgojās. Kad viņam pateicu, lai viņš iet stradāt, nevis sedēt visu dienu un kautko tirgoties stacijā, par to viņš man iedeva uzreiz 2 zvaigznes. Ir beidzot jamaina šī visatļautība, itkā viņš butu servera galva. Ja admini ir normali , tad metiet ara so sīci 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa paša 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=fjo6nfw76lmu7i1yr2r.png (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tom_Clancy 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Oconnor un citi policisti 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cik esmu bieži stacija , tad tur vienmēr ir tas Ryan_Oconnor vai arī kāds cits policists. Viņi tur tirgojas, runajās. Kad ir nepieciešama palīdzība un zvanu policijai, tad neviens neatbild uz izsaukumu. Tad ir tikai viens jautājums - kāda velna pēc viņi iet uz policiju, ja vispar neko nedara. Netālu notiek apšaude , visi pārkāpj noteikumus, un uz to polcijas reakcija - 0. Varbūt ir laiks nomainīt visus policistus? Visticamāk , ja ka te liela dala sadarbojas ar adminiem, un nekas netiks mainīt. 4. Kā vainas dēļ tas notika : jautājiet viņiem 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : nav vajadzibas, tas notiek pārāk bieži. (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs niks spēlē : Tom_Clancy 2. Administrātora niks spēlē : Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : nav 4. Apraksts par situāciju : Šodien spēlēju , vairākas reizes man šauj nost bez iemesla. Rakstu /report un niku, iemeslu. Bet nekas nenotiek. Administratori vispar nekā nerīkojas. Pa dienu tiku nošauts vairāk ka 5 reizes, bet admins uz manu report vispar nereaģē. Tapat biju iesprudis buga, uz to ari nekas netika reaģēts. Nesaku ka tikai 1 admins ir vainīgs, taču ja stradāt /report sistēma ir kautka jārīkojas. Savadāk baigais bardaks sanāk , visi šaudas un paliek bez atbildības. Īpaši GS banda.
×
×
  • Create New...