• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Marks Scofields

Lietotājs+
  • Posts

    1,006
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Marks Scofields last won the day on March 9 2014

Marks Scofields had the most liked content!

About Marks Scofields

  • Birthday 06/04/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mark_Scofield

Contact Methods

  • Discord
    tupenis2

Recent Profile Visitors

5,629 profile views

Marks Scofields's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Tu esi tik truls idiots ka man pilnīgi vemt gribas! Tu pats sāki bezpriģelā šaut pa mani un kaut ko dirs tagad , tu man knapi trāpiji un noņēmās man hp! Un es tevi nošāvu ar diviem šāvieniem , un es aiz mašīnas vislaik slēpos! Besī jau šitie trulie meli , ej to savai mātei kladzini nejau man!
  2. why does it feel so good, so good to be bad ?

  3. Tā ir ka spēlējas ar tazzer! Es takš neiešu minēt kurš tas bija , ja reiz nemākat pateikt kurš tas bija tad sēžat visi!
  4. Neko es šeit nesaskatu , tas ka viņs paņem 2x pa 5k rūdu tas neko nenozīmē! Un tas otrs ss kur viņš ņem var būt vecs , tā kā jā pierādījumu trūkst!
  5. Sūdzība tiek anolēta! Jo sūdzība nav /time! Visi tiek unbanoti! TC!
  6. Tev bija Avoid RP , tu vispār nereaģēji uz policista brīdinājumiem! Un pirms tam vispār pat uz RP neatbildēji , vienkārši tupi sēdēji mašīnā! Kad viņš sāka rpot , tu vienkārši uzliec mīksto un brauc prom! Gribētu kā tu to dzīvē izdarītu kad tev policists stāv jau pie loga un saka lai tu izkāp arā no mašīnas un pēkšņi izdomā mukt , RL tev lodi pierē ievilktu sliktākajā gadījumā! Atgādināšu ka šeit ir RP serveris nevis FR (Free Room)
  7. Tas ir tikai kick! Par ko jūs te raudat ? Saprastu būtu bans uzlikts vai liels cietumsods , ehh dažbrīd jums jumts ir aizbraucis ne taj virzienā! TC!
  8. Rust Peter tiek sodīts par OOC insult ar 180min. Cietumā!
  9. Basko tas ir gļuks nevis bugs! Ja nošauj tad ir chata bans , un viņš pazūd tikai pēc 10min! Neviens netiek sodīts!
  10. Līderis tiek noņemts , sūdzības par ballas ir daudz. Tagad ir iespējams pieteikties par ballas līderi!
  11. Kā jau teicu pirms tam es izdzēst nu nekādīgi nevarēju , zinu kā darboties ar ACP. Es grupas mainīju caur ''Edit Members'' nevis caur manege member groups , kur ir iespējams izdzēst lietotāju profilus. Tie kas tur gudri dirš ka es tur eju un kaut ko speciāli dzēšu prieka pēc vai ko tādu , tad nu varu teikt '' Ejat un ieskrienaties labi tālu'' Voshem tiem kam kaut kas pazudis raksta man PM - # Postu skaitu # Grupu # Agrāko niku
  12. Hari es ta viņam neuzbraucu! Es čilā kā jau katru nakti vizinos Pa dienu tādas lietas nevar atļauties.
  13. Jā noteikti , tikai tas nekas ka tavs biedrs pēc tam devās atpakaļ uz terru un šāva tālāk. Deam jūs gan varat būt dažbrīd tik neaptēsti!
×
×
  • Create New...