• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SniedziņšLV

Lietotājs
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About SniedziņšLV

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    R.I.P.

Contact Methods

  • Discord
    roberts9400

SniedziņšLV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. + Man pie dirsas varat likt to sodu, zbal ja čalim paliks labāk... tad lieciet jūsu izvēle.
  2. NŪ BĻAĢ NĒ :@ KOVAS SERVERIS UN BUGOJAS MAHAS VARU CARU UCP PIERĀDĪT KA MAN IR SAND KINGS :@ ŅEM SKATIES :@ http://prntscr.com/bvf3ya
  3. Varēji uztaisīt SS kas vēlāk notika tur rādījās ka atslēdzu mahu ar /lock :/ jo maha nobugojās zbal vienk ne par ko sods.
  4. Atvainojos par vēlvienu postu, bet tu melo jo tu brauci pilnā jaudā, es tevi apstādināju :/
  5. Piedod vecīt, nopirku sanding, atstāju VG hood, braucu pakaļ sandam un tur sanda nav, domāju aizmirsu aizslēgt un tu nopizģīji, bet nē, sands nobugojies bija, sorry vecīt, kova vainīgs, jo nemāk normāli uztaisīt kautko, sūdzība nepatiesa un bija RP. + Tev forumā rakstīts Carl_Won, bet IG Arthur_Campisano, WTF Vecīt ?
  6. HPH nebija jo man pēdējo laiku vispār ar nettu galīgā pipelē.
  7. 1. Tavs niks spēlē : Chris_Lombardo 2. Administrātora niks spēlē : Richie_Campisano 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/bn7l8r http://prnt.sc/bn7n7r 4. Apraksts par situāciju : Tiešām Richie ? Un kā tad ar auto pulti ? Paķēri stieni ar auto pulti mazāk par 2sec var atslēgt,taka fake jail.
  8. Ja jau tu šādi pret mani tad es arī rekur OOC insult. http://prntscr.com/bkm8r5
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricky_Snappy. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Uldis_Prime. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS jo ar heli nedrīkst nosēsties stacijā,viņš bija uz 1min nolaidies stacijā,bet to es diemžēl nepiefiksēju neiedomājos ka varēju noskrīnot un ielikt forumā sūdzību šeit ir bilde kur viņš tikai paceļas gaisā un tāpat viņš kādu laiku lidinājās pa gaisu virs stacijas tāda augtumā kā bildē,ļoti kaitināja. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/b970sj (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricky_Snappy. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeff_Morf. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insults,viņš aizvainoja manu māti un aizskāra manu sirdi. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/b96z38 (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...