• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sebastian

Lietotājs+
  • Posts

    240
  • Joined

  • Last visited

About Sebastian

  • Birthday 04/06/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Sebastian_Bryant

Contact Methods

  • Discord
    mopeds39

Recent Profile Visitors

3,588 profile views

Sebastian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

220

Reputation

  1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dean_Torreto Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: AFK teras laikā. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Kauns pašam nav? Kā šeit var neiepostot? Jēga no sūdzības, ja tev nebija pietiekama nauda, un viņš nedos naudu, like PG, tā nav? Kurš katrs ārsts tev nedos 2k -_- Ah, ''gudrs'' tu esi.
  3. Veidoju sūdzību Jackiee_Mortez vietā, jo viņam ir suspends. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jackiee_Mortez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Scooby_Jonathan 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Uzrakstīja OOC insult?! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time)
  4. Veidoju sūdzību Jackiee_Mortez vietā, jo viņš ir dabūjis suspendu. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackiee_Mortez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Evgeni_Graham 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pēc terras uzbļāva vienu smuku vārdu OOC čatā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Frenk_Capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vienkārši uzlika zvaigznes. Ne pa tēmu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. Nedabūsi naudu. Zinu tādus, kuriem nauda arī pazudusi. Šeit tas nav tik viegli, kā dabūt naudu atpakaļ. Šis projekts pastāv, jau nemaldos, gandrīz 2 gadus.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Stāvēju benzīntankā un uzpildījos, tad viņš sāka šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Scott_Binladen 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Reinis_Corleone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. Tad TC, nav /time, ne vis jail. Man arī ir pakāries PC, un viss nofreezojis, staigāt var, un serverī atrodies, šaujot nekas nenotiek. Tad ir vid jāņem. Tā kā, beidzam postus krāt un TC, unjail.
  10. Es arī esmu cietušais. Pierādi, ka Tu viņu specoji. Nav /time, tad UNJAIL ! http://www.samp.lv/index.php?/topic/27131-s%C5%ABdz%C4%ABba-niko-weeb/?hl=%2Bs%C5%ABdz%C4%ABba+%2Bniko_weeb
  11. Oj, atvainojos, par ātru saspiedu pogas, gadijās. Tev šādi nav gadījies? Vispār, jēga no sūdzības?
  12. Neesi bijis ilgi samp ig? Ir jau sen jauna, cita Z versija, nolādē to.
×
×
  • Create New...