• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dvein

Lietotājs
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Dvein

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Discord
    shuze22

Dvein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dvein_Chapman 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Bob_Simon, Gint_Simon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braucu uz LS staciju meklēt mehāniķi, a te parādās divi ērgļi uz moča un viens DB no moča. Bob_Simon kas šāva, Gint_Simon līdzdalība, nu jaa arī CS, DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņu tak 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Dvein_Chapman 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ethan_Snow 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: čillā braukājos pa LS un šis man sāk šaut ne par ko.(Arii pirmit par viņu ir bijušas sūdzības par DM) Ja bildēs izskatās ka braucu virsū, tad apgriezos lai var SS uztaisit. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dvein_Chapman 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Artis_Sveikats 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braukāju pa LS un pa ceļam ieraudzīju ārstu, kas ārstē vienu no GSG, un tad atcerejos ka tas ir tas "ārsts ar deaglu'' kas sašāva mani tikai tapēc ka sekoju vinjam, un tagad vinsh mani nosita ne par ko, un vel dirsa virsū. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Da bļ* viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Tu izniekoji 5 sekundes no savas dzīves lasot šo tekstu. :D

  5. Labs. Sen jau zināju kad viņš diez cik labi nezin RP. Bet šad tad jau var piemirsties. Bet esmu tavā pusē.
  6. Pizģets, kicko par to kad izkapj no auto. Iešu prom ja netiks salabots, un ne es vienigais iešu prom.

  7. Audio, lūdzu dari kaut ko lietas labā. Antihack bugs traucē spēlēt

  8. Kad hakeri, slikti, kad nav hakeru tad ir kaut kas cits sūdīgi.
  9. Nu bet mums bija iemesls atklāt uguni pret viņiem. Ko tad mums vajadzēja darīt?, ļaut lai šauj mūs?Domā RL ja tavā teritorijā bruņoti vīri atklātu uguni uz tevis un ir gatavi tevi nogalināt tu necenstos pretoties?(šajā gadijumā šaujot ar ieročiem) ?
  10. +, mani arī ielika jailā. Mēs aizsargājām savu īpašumu. Viņi ienāk mūsu zonā un sāk šaut mūs nost, pašsaprotami kad mēs šausim pretī, jo tā ir mūsu zona. Un neredzēju kad tas admins būtu ieliecis kādu no LM jailā par DM, viņi to vien darīja kā Dmoja mūs.
  11. Vajag uztūnēt mašīnu? Sazinies ar mani, un tava mašīna tiks uztūnēta.

    1. Ramona S

      Ramona S

      Tu tiec kickots, tu esi Kristy un esi blacklistā : )

  12. Man tas pats, jādara kaut kas lietas labā.
  13. Kāds vel heiteris? Helis kara, nu wtf? nejau es kara zonā nosēdos, tik paskatijos kas notiek lidojot pāri, un biju diezgan augstu.
  14. Tādā gadijumā uz cik dienam bans būtu?
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dvein_Chapman 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Auri_Musimo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vēlējos paskatīties kur notiek karš, lidoju diezgan aukstu virs fabrikas un kad pēkšņi Auris mani ieliek jaila uz 10800sekundēm. Un jaa iemet video vai ss kur es tik nopietni parkapju noteikumus lai iemestu jaila uz taadu laiku. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Lai spriež administrācija. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/images/vqpyfqv6oprimuvhwktn.png
×
×
  • Create New...