• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

FaarLow

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About FaarLow

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Viss par un ap mašīnām . ( Es teicu mašīnām, nevis elektromobīļiem )
  • InGame
    Nathan_Williams

Contact Methods

  • Discord
    PM

FaarLow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nathan Williams 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lay Eliminated 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spawnā , otrreiz braucu atdzīvināt, pirmajā reizē nošāva , nenofilmēju , šoreiz braucu jau gudrāk... Filmējot. Šis nošāva kolēģi , kurš atradās uz mana moča, tad arī mani. Tur saskatāms CS + MassDM, jo mēs nebijām vienīgie , kurus viņš nošāva , abi līķi (Viens video, viens pirms tam) arī bija viņa darbs... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Loģiski, ka viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video (Screenshots vai Video)
  2. Tas neattaisno situāciju, jūs to darījāt bez RP , pat neprasījāt, lai viņš apstājas , vai padodas, nelikāt viņam nojaust, ka jūs viņu cenšaties apturēt / arestēt. Still skaitās kā DM, nebija ne drusciņas RP , un kāpēc mani nošāvāt ? Man wanted nekāda nebija, CarDM uztaisījāt arī skaistu. Kā tu šito taisies attaisnot ? ( TU NEMAZ NECENTIES MŪS APSTĀDINĀT , NEMAZ NETEICI, LAI APSTĀJAMIES )
  3. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nathan Williams 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack Van Daniels , John Osvalds 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, braucu ar savu draugu , viņš ārstē cilvēkus , viens izkāpj no saviem SWAT transporta un otrs no sultan , tad vienkārši sāk DM`ot . ( Tur bija arī qs, bet nedomāju, ka svarīgi un netīšām uzlika wepu, nesāku filmēt ) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video šeit. P.S - LEJUPIELĀDĒJOT VIDEO BŪS LABĀKA KVALITĀTE (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Floyd Wilson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mack Mared 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, viņš man prasīja, lai atveru savu moci ( IC čatā, tad OOC čatā , ka savādāk nomiršu ). Vēlāk viņš uztaisīja qs un mani noDMoja 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/3U7xLiBt66g ( Man kaut kas ir ar video kvalitāti, nesaprotu... Niķojās Sony Vegas) P.S Varu atsūtīt video privāti skype jebkuram adminam kā reālu pierādījumu, ja domā, ka esmu photoshop dievs. Screenshots no video - http://www.bildites.lv/images/brqmlpwb51qll3osfb9s.png http://www.bildites.lv/images/ika420cc7up0dospepsw.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...