• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Chuck_Brand

Lietotājs+
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About Chuck_Brand

  • Birthday 12/26/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Somithing, something.... I dont know.

Contact Methods

  • Discord
    abolitiss

Recent Profile Visitors

801 profile views

Chuck_Brand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

31

Reputation

  1. This is old and seen! Neko nevari darit, ka tikai gaidit, kad pazudis.
  2. Tad kadelj tu ej par administratoru ja negribi adminet??? Ja negribi adminet, taisi citu acc un spele laimigs!
  3. Bugs kuru nekad neizlabos, tas nav serverim, tas ir pasham SA-MP
  4. nokriti lidz lejai, nosities, uzraksti /acceptdeath un bus, ja neiet, dari ta vairakas reizes.
  5. Vispar noshavu to pirmo, pectam to kursh ir Deivida SS shaava uz manis, taka tapat Deivid nepatiess jail! Jo noshavu vienu par OOC insult, otru ka aizstaveshanos!
  6. Lkm nesaprati, ka man GALIGI PAJAT, bano, IP change, sobis ieksh pc un aidaa.
  7. Da ladna, ja gribeshu tad dirsishu, nobanosi? Man atshkiriba no tevis un parejiem kuri droto 24/7 ir dzive. Ieteiktu tava vecuma labak iziet ara un paelpot svaigu gaisu, nevis visu dienu pie PC nosedet. Par temu, dirsishu cik gribeshu! B)
  8. Tur jau tas prikols, ka Aurim, neko nezinot soda to kuru grib. Butu parliecinajushies kas un ka notika un viss! Un dvj, tgd liec vinju ar OOC insult! Edit: Zinu ka vinjus nesodis, bet gribetu lai jus saprastu vispar, ka VAJAG PARBAUDIT PIRMS KKO DARI!!!
  9. Pilnigi piekritu, butu vispirms parliecinajies, kas noticis. Atlaushos pacelt, Deivid ko teiksi?
  10. Man taksh galigi pajaat, lai pashi iever noteikumus, attiecas vienlidzigi un pashi nedirsh, tad ari neviens vinjiem nedirsis virsu!
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Chuck_Brand 2. Administratora niks iekš serverī?: pec nosaukuma var redzet. 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Aizbraucu uz Albania mafia hood, lai satiktu vienu NonRperi, kursh nozaga ar NJ pashinu ieprieksh. Satieku Barnijs_Gumballs, vinjs uztaisa OOC insult un ar savu draudzinju sak shaut, es abus noshauju un mani par to Deivid_Moore iemet jail par SK, uzrakstu par /report ''Deivid tu lkm dauzits esi" un Auris man uzliek chata banu. KUR VISPAR LOGIKA? 4. Kā vainas dēļ tas notika? : Deivida! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: Veletos uzzinat, kadelj Deivids mani iemet jail par Sk, bet neiemet Barniju par OOC insult?
  12. Dvj Daniel iedod SS vai kautko, lai pieraditu tavu RP... ;) Edit: kaa var pirksts iesprust uz CTRL? Un tgd liec sevi jail, un atsedi!
  13. Ko var raudat, jail uz 1h, uzliec afk un iziej aara svaiga gaisa un beidz raudat... Ja bans butu tad varetu taisit. ;)
  14. Lai tik vac jaunu cilveku un pashi sak attistities, jo terras ir domatas lai pieraditu bandas speku! Ja admins iet palidzet uz terram, tas pierada ka shi banda ir 0 un ari paliks 0, vienalga cik terras bus ieguvushi!
  15. Maja netika pardota, tev to atnema valsts un par to tev netiek samaksats!
×
×
  • Create New...