• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kentauros

OldSchool
  • Posts

    446
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Kentauros last won the day on February 23 2020

Kentauros had the most liked content!

Social Info

About Kentauros

  • Birthday 09/29/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Gym, MMA
  • InGame
    Kent_Gainz

Contact Methods

  • Discord
    harijs.opelis

Recent Profile Visitors

18,476 profile views

Kentauros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

757

Reputation

  1. Tev tur smuks WH + es nav vainīgs ja un no hakeriem sūdzības nepieņem Apsveicu ar 365 ;) Reuploadoju video, ja nu viņš izdzēš https://failiem.lv/f/xrzttn6tv
  2. Jailā metu 2h tikai lowakus ktkādus, kas tēlo max varoņus nu krč tādus īpašus indivīdus, kā viņš , man par viņu pat ir ooc ins screen un ir video vairāki.. Iemesls kāpēc viņš ir uz 2h ir tāds, ka mēs veicām arestu riffa gang biedram un džeks prost piebrauca ar savu draudziņu, izkāpa no mahas un sāka bērt no paduses, ko varēsi redzēt vēlāk video, kad ielikšu Salikšu visu vienā video, lai nav jāčakarējas, bet jā, nevienu bez iemesla īsti neesmu nošāvis. + nesaprotu ko tu tur murgo, kurā vietā es ktko pārkāpu? Cik redzu tad administrācija nespēj ieviest kārtību serverī, nu lielākoties iemesls ir tāds, ka admini piesedz savus draudziņus un vnk ignorē to, ka tie ktko pārkāptu.. Zinu, jo mani arī ir pieseguši Un tā kā administratori savu darbu pildīt nespēj, tad to daram mēs, 2h jails ir tikai īpašajiem gadījumiem, lai padomā vairāk kā 2x pirms nākošreiz huiņu dara.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Kent Gainz 2. Administrātora niks spēlē : Nick Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://failiem.lv/u/9p8ybusc 4. Apraksts par situāciju : Stāvēju afk LSPD , ienāku atpakaļ, bans. Nesaglabājās skīns no lspd.. Neliku apelāciju, jo no tās nebūtu jēgas, vēlos redzēt kā no šī attaisnosies Prost bez nekāda iemesla nobano ar iemeslu prom.
  4. nevienu lodi neizšāvu db, vnk rādījos ārā pa logu, jo paduses sasvīda
  5. neredzu nevienu pierādījumu tam, ka izšāvu kaut kur
  6. prost brauca mašīna pilna ar čuvakiem, viens pa logu izkāries, kurā vietā čuvaks izšāva? Neko nevar saprast tajā vid, kvalitāte pārāk laba Būtu labāk hakus nofilmējis, nevis tādu huiņu metis
  7. 1. Tavs niks spēlē : Kent_Gainz 2. Administrātora niks spēlē : Raul_Shady 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/rji6jp 4. Apraksts par situāciju : Administrators ielika video pierādījumus par maniem hakiem, bet pašam ir aizliegtas programmas. Plus vēl atsūtīja https://prnt.sc/rjmamr https://prnt.sc/rjmatw
  8. Video skaidri un gaiši redzams kā izturies pret mani kā pret iesācēju un es varu ielikt vēl video, kur to var skaidrāk redzēt https://streamable.com/jab9j Tu tiešām man, Kentam Gainz, kurš šo serveri spēlē jau no 2012 gada teiktu, ka /sellcarplayer 71 1 1 ir naudas bugs?? Tev pašam tiešām smiekli nenāk.
  9. Es nevienā brīdī nenoliedzu, ka neesmu Nikolajs Tajā topikā ko ieliki es pats pateicu, ka esmu Nikolajs un tas nav svarīgi, jo TU IZTURĒJIES TĀ ITKĀ NIKOLAJS BŪTU IESĀCĒJS. STāsts iet par to, kā TU ituries pret jaunajiem spēlētājiem. UN PAR TO JAILU, KUR NEKO NEREDZĒJI... Tas nešķiet nedaudz absurdi vnk ktkur discordā or smth runāt un prost randomā jailot. + Beidz izlocīties ar to, ka es esmu Nikolajs, tas pat muļķim ir skaidrs. Un es jau rakstīju, ka varu tev privāti iedot pilno video + tajā video tu neatradīsi kā man Arthur Gainz pārdod mašīnu. Šis "pilnais video" sastāv no ktkādām 8ņām daļām, jo filmējot nācās minimizēt spēli un tas uzreiz pārtrauc video filmēšanu. Bet tev pašam nešķiet smieklīgi, ka vienīgais attaisnojums, ko vari izdomāt ir tas,, ka es esmu Nikolajs? + Arthur Gainz tevi nevarēja pabrīdināt , jo Nikolajs tur uzradās nejauši, diemžēl TU šoreiz brutāli melo. Žēl, ka nenofilmēju pašu sākumu tam visam.. Nekas nebija sarunāts, Nikolajs iespawnojās stacijā, lai saņemtu kārtējo xp punktu paydayā, bet izdomāja pastaigāt apkārt, paskatīties kas notiek un tad ieraudzīju jūs , piegāju pie jums un tad sākās viss šis bezsakars. NEKAS NEBIJA SARUNĀTS
  10. 1. Tavs niks spēlē : Nikolajs Pivass 2. Administrātora niks spēlē : Raul Shady 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://streamable.com/czyfl https://streamable.com/tofrc https://streamable.com/69g80 4. Apraksts par situāciju : Šeit mēs varam redzēt kā mūsu "krutais" administrators izspiež naudu no tikko sākušiem sēlētājiem. Nikolajs Pivass ir personāžs, kurš sāka šeit spēlēt pirms 3 dienām. https://streamable.com/czyfl Un šeit mēs redzam kā administrātors neredzot neko un nevienu soda ar cietumsodu kādu citu spēlētāju nemaz nezinot situāciju. Pēc tam, kad ieraudzīju šo biju diezgan izbrīnīts un sapratu, ka mani arī droši vien nobanoja un iejailoja pamatojoties uz draudziņu spiegšanu discordā. https://streamable.com/tofrc Šeit mēs redzam kā administrators izturas pret jaunajiem spēlētājiem cenšoties iebiedēt tos /rr https://streamable.com/69g80 Ja kāds vēlas redzēt pilno video, kur šis jaunietis maldina jaunus spēlētājus un stāsta pasakas + ķipa māca bugus kā naudu bugot, tad droši rakstiet man dc vai pm varu iedot. Administrators bija 100% pārliecināts, ka Nikolajs ir tikko uzsācis spēli un vēlējās to izmantot savā labā manipulējot ar spēlētāju. Nav svarīgi vai Nikolajs ir vai nav iesācējs, nav svarīgi vai Nikolajs ir vai nav Nikolajs. Svarīgi ir tas, ka šis administrators domāja, ka viņš ir iesācējs un šis administrators IZMANTOJA TO SAVĀ LABĀ. Lūk kur ir problēma. Es uzskatu ka šāda administrātora rīcība ir neadekvāta un pret jaunajiem spēlētājiem šādi izturēties nedrīkst!
  11. Mūsu slavenais administrātors atkal izceļas iesaku noskatīties divus īsos video, liks savādāk skatīties uz administrāciju.

    1. Show previous comments  1 more
    2. fdkz

      fdkz

      u low bro?

       

    3. Kentauros
    4. Kentauros

      Kentauros

      es domāju, ka no hakeriem sūdzības nepieņem

       

  12. Video vispār nevar redzēt ka tas tieši es biju, tur ir tikai klips ar to kā esi izkikots un es tev pirms nomiršanas šāvu. Krč nofilmē kārtīgi , lai vari kaut ko pierādīt. Ceru, ka neuzliks nepatiesu banu.
  13. Tajas abas sudzibas cilveki sava pa sienam del ta izkikoja es te savu taisni preti nesaprotu kapec uzreiz kickeris?
×
×
  • Create New...