• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Gipsy

Lietotājs+
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

About Gipsy

  • Birthday 06/08/2006

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Christian Burton

Recent Profile Visitors

1,080 profile views

Gipsy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputation

  1. Jau saņēmi +1WP savā maciņā.Tā viņu es nosaucu,jo viņš mani jau dauzīja iepriekš.Un tāpat viņam bija viss jādara ar RP,lai arī cik daudz es viņu apsaukātu!
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Richard_Hemington. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Gaidīju pie slimnīcas kad uzspawnosies motorolleris.Pienāca šis cilvēks un sāka mani dauzīt. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. Sorry par virsrakstu.Aizmirsu uzrakstīt līdz galam! 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Arturs_Kola 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Čalis piebrauc pie manīm ar motorolleri,izvelk bez RP no mahas un sāk dauzīt.Viņš tika jau kickots,bet vēlos,lai viņš tiktu ielikts jailā,lai apdomā savu rīcību. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Mazais_Kakiic 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Šis čalis nogalināja spawn.Nošāva vairākus cilvēkus un devās uz slimnīcu tur citus šaut nost.Visdrīzāk viņš serverī neienāks,bet katram gadījumam lieku sūdzību,lai viņš tiktu banots. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Nu viņa protams. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Gabriela_Brait 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Viņa vislaik mixo.Zinu,ka viņa prot rakstīt pa /b čatu,bet nevajag slinkot.Visu ieraudzīsiet čatā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Dažu hakeru. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Vienam ss ir /time un /timestamp,bet otram tikai /timestamp.
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Max_Jacobson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Spawnā čalis apsaukāja bezpajumtnieku.Viss redzams čatā! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ieliku ar /time,jo redz daži admini ir tādi profesionāļi,ka pat nezin,kas ir /timestamp un tādēļ nesoda.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rey_Fortess 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Tikko iegāju spēlē un atrados Las Venturas spawn point.Skrēju pie motorolleriem,bet šis astotais pasaules brīnums pieskrēja un sāka taisīt DM.Otrajā bildītē būs redzams viņa lieliskais RP.Līderim arī derētu iedot brīdinājumu,jo ir acīmredzami,ka nav pārbaudīts RP. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Protams,ka viņa stulbības dēļ. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Man ir /timestamp.
  8. Kur te nav pierādījums?Kurš realajā dzīvē izsludinās meklēšanā ar iemeslu nonRP?Tu tiešām sists esi!
  9. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?:Christian_Burton 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Troy_Vito 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Viņš bez RP uzlika meklēšanas līmeni.RL viņš taču nepazītu mani.Es nepateicu kā mani sauc. 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  10. Tev jailu par QS, BH . Atvainojos par post.
  11. Jackam suspends: Nu tad es jau varu iemest s0bi, ienakt ar fake acc un uzkjert jus visus hakojam, GL. Sudziba javer ciet, jo agrak ja hakeris tika uzkerts ar hakiem, sledza ciet. EDIT: http://www.samp.lv/index.php?/topic/16840-sudziba-vagosu-mazais-hakerits-video-no-anonima-cilveka/page__hl__vagos__fromsearch__1 Very godigi :$ Un ja kas, tad tas anonimais ir Rish Diaz.
  12. Viņiem abiem suspends: Mēs ar Blake tevi šāvām no abām pusēm (protams ar RP), vari dirst, ka kkas tur, bet ***, jo beigās redzams, ka Blake no sāna piebrauc un tev blakus stāv, so nekāds ''WH'' vai kas tev tur likās nav.
  13. Blake ir suspends, viņs saka: Es noRPoju, bet tev jau čats aizspamots, es šāvu, jo tu man ne parko liki apstāties, tu esi dīvains, jo sāc dirsties un tad raksti forumā sūdzību un tas nav OOC insults.
  14. Tev CS - skrien virsū lodēm [Rakstu Jack vietā, jo viņam suspends] Un jā, tev ir tālie niki.
×
×
  • Create New...