• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Gostuks

Lietotājs+
  • Posts

    451
  • Joined

  • Last visited

About -Gostuks

  • Birthday 06/16/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Emils_Gosts

Contact Methods

  • Discord
    dumbaslv

Recent Profile Visitors

2,984 profile views

-Gostuks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Reputation

  1. Kovix normālu piķi iegāž, bet servers tik iet uz dirsu, ar pirktajiem acc pa priekšu <3

    1. kortess

      kortess

      Zelta vārdi.

    2. †Zigys a.k.a. Zaige†

      †Zigys a.k.a. Zaige†

      Kovo nepiš viņš jaunu Golu nopirks ar ko braukt pirkt zeķes par unban naļiku

    3. †Zigys a.k.a. Zaige†
  2. 20 eur un admins būsi, kā saka - brālēns <3

    1. kortess

      kortess

      Pa 20 eur līderus dala, pareizini reiz 3 vai 4.

    2. Delakruze

      Delakruze

      Slikt matematik.

  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emils Gosts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Wayne Carter ; Agris Patriks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu stacijā šie DB - stāvoš DB 4. Kā vainas dēļ tas notika : Itāļi 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emils Gosts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex Luciano, Mishka Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spawnā dmo visus pēc kārtas, protams itāļi 4. Kā vainas dēļ tas notika : Itāļi 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 1. 2. 3. 4.
  5. Gaidi jail, un iemācies RP pats, Veiksmi dzīvē. Neraksti sūdus, ja pats nevari atbildēt par tiem.
  6. Neskaidrošos ar Tevi, ja tev nav smadzenes un tikai droto samp: 1. Man nav nekāda sakara ar OOC. 2. Tu jau mašīnu no gabala sašāvi. 3. Tagad lieki melot māki. Nevis negribi piesārņot, bet nav ko iemest :DDDDD
  7. Beidz te tagad lieki dirs* šitās atmaskas jau no Sergeja nāk. Gaidu sūdzību par RP avoid, tad ieliec visu situāciju. Braucu uz SF sāki dmot aizskrēju pie tevis, nošāvi. Šāvi, jo nāk karš uz dmoji visus uz tilta. SS var redzēt, ka nekas nav :DDDDDDDDDDDD GL HF
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emils Gosts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tito Zambrotta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz SF, sāk dmot. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Tito 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) P.S - SS var redzēt arī Mike Gludais - OOC insults Paldies par negatīvu reputāciju, Tito mazie draudziņi :wub:
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Emīls Gosts 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sergejs Vandetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvu pie mājas, šis borzī viršu, nodēmo, aizbrauc prom 4. Kā vainas dēļ tas notika : Sergeja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Veiksmi piesakoties šādā veidā par adminu ;)
  10. Tiešām tā ir, ka viņš nevar piekļūt savam profilam, varbūt kāds 6lvl acc var sazināties ar Kovum, lai izskata šo un, lai atgriež paroli pēc iespējas ātrāk.
  11. Pieejams pēc 17:00 :)

    1. aprk

      aprk

      ow,ow. Cik ta maksātu?

  12. Paceļu, celšu augšā tik ilgi, kamēr izskatīs, jo negribu padirst 3m.
×
×
  • Create New...