• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

T_DOG

OldSchool
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

T_DOG last won the day on September 3 2013

T_DOG had the most liked content!

About T_DOG

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Away From SAMP

Recent Profile Visitors

3,514 profile views

T_DOG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

253

Reputation

  1. End is near...

    1. kortess

      kortess

      Jims voidā iekrita?

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Niks Laukis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : RP Avoid/LogOff/NonRP/CS(Avārija) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bēbīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :(Skatīt zemāk)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oskars Rozenstrauhs/Rigards Simson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOCins/Police Abpuse 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīšu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt zemāk)
  4. "No matter where you are, whether you’re a quarter mile away, or half way around the world … you’ll always be with me. You’ll always be my brother." – Dominic Toretto Still so hard. Miss you Paul...

  5. Sūdzība ir par to,ka tu ienāc mājā bez RP,un tas ka man nanāk Hp,neesi padomājis,ka uzpiežot Esc(AFK)? Tas ir tavs HPH. Tik un tā šaudijies bez RP komandām. DM
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Wayne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM,NonRP(Ienāk mājā un vēl šāudīties sāk) 4. Kā vainas dēļ tas notika : ... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :(Skatīt zemāk)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Eliots Osenss Bestt 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Hax,DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bezsmadzeņu radijuma dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk) 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis Stienis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM,Hax. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bezsmadzeņu radijuma dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Thomass 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kartupeļa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :(Skatīt zemāk) Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM NonRP. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kartupeļa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :(Skatīt zemāk)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dins Danels 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM QS. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bezsmadzeņu radijuma dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt zemāk) 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Leonardo Flow 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Hax,DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bezsmadzeņu radijuma dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt zemāk) 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joe Even 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bezsmadzeņu radijuma dēļ. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt zemāk)
  10. 1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maris Koks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk) 2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mikus Francisko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk) 3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arweeds Shishkins. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk) 4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dzintars Kuznecovs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk) 5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jimmy Theinor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Police Abpuse. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazulīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Skatīt Zemāk)
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Theodore Douglas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Davis Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mazulītim rokā tika M4-DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bēbīša. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu: (Skatīt zemāk)
×
×
  • Create New...