• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lloyd

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Lloyd

  • Birthday 07/13/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Lloyd Barclay

Lloyd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Lee Turner 2. Administrātora niks spēlē : Jason Redler 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Jason izskata pats savas sūdzības un ver tās momentāli ciet nedodot iespēju uz reply.Posted Today, 08:02 PM un aizvērts Posted Today, 08:10 PM + nav pirmais gadījums. Sūdzībā par mani kā jau ss redzams nav ievietots ss kurā es itkā iešauju plecā kgan izskatās ,ka viņš dejo.Tātad ,ja sūdzība tas nav ,tad to nevar uzskatīt par pierādījumu un nedrīkst ņemt vērā un ir jāvadās no sūdzībā ievietotā materiāla ! + Erick_Jefferson jāsaņem warning par reply sadaļā kurā viņam nav tiesību rakstīt + Redleram jāsaņem sods par Nekompetenci un par paša adresāta sūdzību izskatīšanu. Pieprasu noņemt 120min jail uzlikto sodu. Avots : http://www.samp.lv/index.php?/topic/52598-sūdzība-par-jason-redler/ Ja nevari pierādīt ,tad padodies un noņem sodu.Paskaties no malas cik smieklīgi tas viss izskatās es apgāžu visu ko tu saki ,bet tu neņem nost sodu ps. Ja turpināsi pazemoties ,tad vismaz ļauj citiem ADM izteikties un never ciet sūdzību .. + Pēc šī topic izveides viņš man noņēma 2 punktus no reitinga . Redler tu jau gadiem te spēlē http://www.free-iqtest.net Te tu vari to izpildīt for free ,ja esi dusmīgs ,vai apvainojies mans skype iimperialv
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Lee Turner) : 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Elliot_Campbell) : 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nēesmu bijis šajā forumā gadu ,bet esmu saņēmis 2warnings no kkāda DiksArAusīm pamatojoties uz sūdzības kuru pats biji veidojis kādu laiku atpakal. + Avots : http://www.samp.lv/index.php?/topic/28814-sūdzība/ Lūdzu noņemt warningus 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Lee Turner 2. Administrātora niks spēlē : Jason Redler 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Administrātors apmelo mani un nekompetenti izskata sūdzību. Viņa reply : Tas , ka no`rpo nenozīmē , ka nav DM . DM ir tad , kad nošauj kādu bez iemesla . Tu apgalvo , ka tas bija uz insulta pamatojuma , bet nejau Tu šausi kādu reālajā dzīvē par to , ka kāds Tevi nolamāja ... Padomā . Nezināju , ka tagad brīdinājuma šāviens cilvēkam ir plecā , paskaties uz viņa plecu , var redzēt asinis , kā arī paskaties , cik 1.screenā viņam Hp un cik .2screenā Hp . Te vairs nav ko apspriest , tajos screenos viss skaidri un gaiši redzams , kā izdari šāvienu uz viņa 1.DM ir tad , kad nošauj kādu bez iemesla - Attēlā nav redzams ,ka es būtu kādu nošāvis 2. Tu apgalvo - Neesmu apgalvojis ,ka esmu kādu nošāvis 3.bet nejau Tu šausi kādu reālajā dzīvē par to , ka kāds Tevi nolamāja - Pieļauju,ka dzīves pieredze tev nav tik plaša ,lai par to spriestu + Mana replika : (Stávéju spawna kad viņš sáka dmot manu mašīnu) Kur tu izrāvi ,ka es būtu teicis ,ka viņš mani nolamāja ,ja runa gāja par car dm ?! 4.Nezināju , ka tagad brīdinājuma šāviens cilvēkam ir plecā - Attēlos nav redzams ,ka būtu šāviens plecā ,bet ir redzams ,ka šauju gaisā. 5. paskaties uz viņa plecu , var redzēt asinis - Neredzu asinis uz pleca ,bet 2 nezināmas izcelsmes pleķus uz asfalta. 6.kā arī paskaties , cik 1.screenā viņam Hp un cik .2screenā Hp . - Spawna bija pietiekoši daudz spēlētāju kas varēja likt viņa hp sarukt + Neatbildu par citu spēlētāju hp )) Te vairs nav ko apspriest - Loģiski ,ka nav ,ja var apgāzt katru tavu vārdu. Avots : http://www.samp.lv/index.php?/topic/52592-erick-jefferson/ Lūdzu atcelt manu jail laiku 120min sakarā ar pierādījumu trūkumu.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lee Turner 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Erick_Jefferson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Cardm 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Stávéju spawna kad viņš sáka dmot manu mašīnu (redzams attela - turismo) .Ar RP izvilku ieroci . Ká pats Erick raksta sava sudzíbá 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS,DM. viņš ar rp izvilka ieroci. Links uz vina súdzíbu http://www.samp.lv/index.php?/topic/52589-sūdzibalee-turner-csdm/ Tátad ,ja párkápuma no manas puses nav bijis Lúdzu nepiespriest 120 min jail un sodít ísto vaininieku.+Attēlā nr.1 ir redzams kā tēmēju uz viņu ,attelā nr.2 ir redzams ,ka izšauju gaisā brīdinājuma šāvienu.Tātad kur ir DM un Cs bija uz insult pamatojuma.
  5. Lielāku debīlismu nekad nebiju dzirdējis ..Katrs viņa vārds ir pilnīgi aplams pzdc vnk ! Es negribu iegrimt taja visa murgā ko viņš ir sadrukājis ,lai izskaidrotu cik liels Daun** viņš ir ,bet varu teikt ,ka no likuma puses viss ir ok PS. Ej ar tiem ss noslauki Travim dirsu kad būsi izlaizijis ;)
  6. Nenormāli pāredos tgd ļoti slikti jūtos :D : @@@

  7. Tu nevari atgriesties pagātnē un izmainīt savu startu ,bet tu vari startēt tagad un izmainīt savu finišu! Lee Turner

    1. Rossols
    2. Edijs_Tremeks

      Edijs_Tremeks

      tads jau bijis 100 gad, tu to neizdomaj

  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Lee Turner 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kristaps Mitchell 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS DM NONRP BH 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=nX1q4eYVNRo https://www.youtube.com/watch?v=3Qoab3BCJ08&feature=youtu.be
  9. Man nets no drauga rūtera nāk un šod telia tika bojāts optiskais kabelis un nets čakarējās.. Man ielagoja tajos mirkļos kad šāvi un kad atlagoja nomiru .. + tajā mirklī pats filmēju kā tu dmo.. Video var redzēt ,ka man nerāda ,ka šauj man ,jo ir nets čakarējās un tad aiziety normāli .. https://www.youtube.com/watch?v=3Qoab3BCJ08&feature=youtu.be
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Lee Turner 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jaden Street 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM CS NONRP + pec respawna slimnica parādijās ar wep 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?:Lee Turner 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:James_Trakers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: SS viss redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. Tev warn linard jaliek tev seit nebija japosto .. Man nav jasez jaila 3 h par to ko neesmu darijis !!! Tātad mani ielika jailā dēļ mahas kura ielagoja un saspridzinājās turklāt mana + neskatoties uz to ,ka nebiju viņai pie stūres un neielagoja man!!! FAIL Uzrakstiju reporta : "Es vel gaidu reply foruma Tremek un Jason" un kā atbildi saņēmu šo : Tādu atbildi parasti sniedz kad cilvēks apraujās un saprot savu kļūdu ,bet neatdzīst ;) :)
  13. Tev vnk nav argumentu .. augstums nebija tik liels ,lai lietotu rp lol un vsp kko tik stulbu nebiju gaidijis ,ka pateiksi .. Tu lieto rp katram solim?
  14. Pirmkart pie stures bija Keitija Zopse vinai ielagoja un mahu aiznesa pa gaisu es izlecu maha uzspraga ,tad skreju lecu no tilta leja un iemeta jaila !!!!
  15. 1. Tavs niks serverī: Lee Turner 2. Admina niks serverī: Edijs Tremeks 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Skrienu pa ielu bam iebāž jaila par PG uz 10800 sec
×
×
  • Create New...