• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

✪ zhigulis

Veterāns
  • Posts

    236
  • Joined

  • Last visited

About ✪ zhigulis

  • Birthday 10/20/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Basketbols, programmēšana.
  • InGame
    Matthew_Romet

Contact Methods

  • Discord
    netut

Recent Profile Visitors

7,694 profile views

✪ zhigulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

68

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew_Romet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Fludo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : piebraucu apturēju citu čali, nepaprasīju vēl doķus un TA, piebrauca šitais un sāka dmot pie stūres sēžot, ja nemaldos, tad uz kādām piecām dienām nāksies no mājas izkustēties 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu nejau manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/a/GTSsu (Screenshots vai Video) lieku vēlreiz jo pirmo vnk aizslēdza neko neizskatot
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew_Romet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Fludo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : piebraucu apturēju citu čali, nepaprasīju vēl doķus un TA, piebrauca šitais un sāka dmot pie stūres sēžot, ja nemaldos, tad uz kādām piecām dienām nāksies no mājas izkustēties 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu nejau manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/a/GTSsu (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs niks spēlē : Matthew_Romet 2. Administrātora niks spēlē : Jack_Mercy 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://imgur.com/S1iDPeZ 4. Apraksts par situāciju : Braucam ar kkādu mentu un vēlvienu čali mahā, iebraucam spawn, kkas nolago un apmet sultanu uz jumta, sāk degt, es izlecu ārā skrienu prom lai neuzsprāgtu. Apstājos, sāku drukāt rp par traumām un mani iemet jail par nonrp.
  4. Otrajā bildē neredz kas šauj, tik pat labi Tito tevi šāva, sveicieni . Mēs veidojām RP situāciju, tu izvairījies, Lamaram arī ir ss. Bezjēdzīga sūdzība. Kāpēc lai mafija neaplaupītu civilos ar RP?
  5. Nu bet nav neviena cita, kas tev pateiktu, ka es ietriecos, lai nu ko, es neietriecos stabā pie bankas, čist zinu. Gaidu unjail, nav pierādījumu.... Vai kāds bez Tevis, kas apliecinātu, ka es ieliku stabā.
  6. Es vēl tagad čomam skype pārprasīju, domāju, moš mana kļūda, viņš saka, ka stabs čista nekur nebija, dod video vai te nav variantu, jo es arī nekādu stabu neatceros.. Ja tev nav video, tad nav arī pamatojuma, jo mēs abi neatceramies, ka es būtu iebraucis kādā stabā
  7. 1. Tavs niks spēlē : Matthew_Romet 2. Administrātora niks spēlē : David_Howard 3. Pierādījumi par pārkāpumu : screens 4. Apraksts par situāciju : Pievedu draugu pie bankas uzbraucu uz trepem mani iemeta jail uz 2h par to, ka nonrp.
  8. Es jau saku, liku jaunu hudu, galīgs sū*s, bg bija balts, neko nevar redzēt, neko nesaproti, moš kkā nepareizi izņēmu, bet labāk, nekā nekā? Vēljoprojām uzskatat ka man bans un līderis off? :/
  9. Karoč, dēļ šī mani grib banot par sobi? A nahujam? Banot grib Fredis, vsp domāju, ka viņam nada admin off, šitas jau par traku paliek... ...Haku man nav, man vnk hūds ir pisināts, esmu čakarējies ar viņu. Un tā vai tā, kā tad es ar sobi ienāktu? Varu parādīt jebkuram skype koplietošanā, kad nāku iekšā, mape un hūds man nav, bet kad izkiko, tad paliek. Tā ir GTA sa problēma, nevis s0bis... Te tak ir krutie anticheati, ar s0bi nevar ienākt, kiko, nav man sobja, mani izkikotu. MODI neliekat TC, lai izskata augstākas personas, piemēram sākot ar 4lvl acc!
  10. Esmu back mājās :$

    1. kasiko968.

      kasiko968.

      Pasties Keisija statusa atjaunojumu, ko saka ka es hakoju, tu patszini ka es pat nezinu ko dara cleo vai s0b :D

  11. Būšu mazāk aktīvs uz nenoteiktu laiku, bet vēljoprojām iegriezīšos forumā . Esmu laukos .

    1. ✪ zhigulis

      ✪ zhigulis

      Čuhņā :D . Nu lab lab, droši vien nezinās, bet Tadenava, Dunavas pagasts, Jēkabpils novads . Viena no trīs mājām, kurā dzīvo cilvēki :D

    2. kasiko968.

      kasiko968.

      Kad būsi back?Vecīt ja nebūsi līdz 2dienai dirsā būs, pašam bail būs mēiģināt instalēt. :D

    1. Jančukiņš

      Jančukiņš

      lox, netu nopirka, par nodotajām pudelēm!

    2. Alex_Camaro

      Alex_Camaro

      oj bļā Jančukiņš, labāk vajadzēja tev smadzenes nopirkt

    3. Xetron

      Xetron

      Tu gribi lietotājam "Jančukiņš" nopirkt smadzenes par nodoto pudeļu naudu? :D

  12. Ģibil? Tas nav mans skype . Gribat - banojat . Man imunitāte . Just like Rafel said . Haters gonna hate . I luv my haters .
×
×
  • Create New...