• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TL-

Lietotājs
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

About TL-

  • Birthday 01/01/2016

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    .

Recent Profile Visitors

2,124 profile views

TL-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputation

  1. Varbūt atkal tev dators vai internets bija apstājies,jo iepriekš pat nobanoji,jo nevarēji uzspecot. Šeit gan vajadzētu kādam augstākstāvošam paskatīties,pakontrolēt,jo nu tas ko tu tagad tur uzrakstīji ir tukša diršana.
  2. Fūres stumdiju? Tas vēl vairāk apliecina to,ka tu neesi pie pilna prāta. Tev gadījumā nelagoja? Tad kad atbraucu pie prizmas man uz ekrāna rādija,ka fūres krīt no debesīm vispār,ja es kaut ko tādu darītu,es tiktu izmests no prizmas,jo blakus bija arī panelis.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Taylor Layne 2. Administrātora niks spēlē : Owen Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/hs37n4 4. Apraksts par situāciju : Ar savu automašīnu "Hotring B",braukājos pa prizmas hoodu,meklēju vietu kur to novietot lai pirmie līmenīši to nespētu atrast,nozagt un sasist. Braucot apkārt ieripinājos sētā ar apmēram 40 km/h (pēc sampa ātruma),par to saņēmu attiecīgi cietuma sodu uz 60 minūtēm par nonrp,bet cik zinu tad pastāv šāds noteikums - "No šī brīža būs atļauts nerakstīt sekas caur /do, ja avārija nav bijusi smaga, kurai varētu iznākt letālas sekas.'' Protams,ka tālāk ir arī šāds teksts " Ja Administratoram liekas, ka avārija bija pietiekami smaga, viņš var aizrādīt personāžām par to nerpošanu, un pat arī sodīt par nonRP driving/NonRP. " Bet vaitad ietriekšanās sētā ar apmēram 40kmh,mašīnas saskrāpēšana skaitās Letālas vai smagas sekas? Šis gadījumā nav takā roleplay serveris? Es nedomāju,ka braucot dzīvē ar šādu ātrumu varētu notikt kaut kas letāls. Šo aizvērt ciet drīkst tikai pofo,jo kā jau zināms,administrācijā visi viens otru piesedz(Tas jau ir redzams pēc mīnusa nospiešanas) Šo ievietoju drauga vietā,jo viņam nav foruma profils Un vēl dažiem cilvēkiem kuriem atbildēšu jau priekšlaicīgi: Kāds noteikti,ka teiks "Par cietumsodiem tak pierādījumi nav jāņem" A: Ja kādam no administrācijas nepatiks kāds spēlētājs,piesiesies pie katra sīkākā pārkāpuma vai vienkārši nepatiesi ieliks cietumā,tad sanāk,ka spēlētājam nebūs nekādu iespēju pierādīt savu taisnību,jo pierādījumi tak administratoram nav jāņem. Zinu,ka teiks "To var izvērtēt admins" A: Ja šo gadījumu viņš izvērtēja pēc savām zināšanām,tad izskatās,ka tās viņam ir ļoti mazas.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Taylor_Layne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Anthony Wong 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/hrfzpf
  5. Tātad,mani apturēja policija un lika pacelt rokas,blakus stāvēja Bobs,tādēļ es uzrakstīju komandu /handsup pēc kā tiku izkikots par #0015,vaitad patiešām uzskati,ka es iešu ārā no spēles tad,kad admins ir tieši blakus?
  6. Newarn Tev licence nebija,tāpēc pēc 12h pazuda
  7. Paceļu,kur tad ir aktīvie moderatori?
  8. 1. Tavs Niks Forumā : Ryan E. 2. Apsūdzētā Niks Forumā : #77 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Spaida katram postam mīnusiņus :) 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/hjvg3t ; http://prntscr.com/hjvg8y ; http://prntscr.com/hjvgdu ; http://prntscr.com/hjvgit ; http://prntscr.com/hjvgq8 (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  9. Lūk tavs wh + "/s pedinj" - https://prnt.sc/hjumo5
  10. Tu tak tur caur /s uzrakstīji,ka esmu pediņš..
  11. Tas,ka tu piebrauc klāt un vienkārši sāc filmēt,nezinot ne sūda ir visu šaušana nost? Tur notika rp situācija
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ryan_Everette 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Johnny_Macaravelli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ooc insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) : http://prntscr.com/hjgikm
  13. 1. Tavs niks spēlē : *Skyr_Lawrence* 2. Administrātora niks spēlē : Daumants_Cheastwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/106067-bans-daumants-cheastwood/&do=findComment&comment=839793 Cilvēks nepatiesa bana dēļ pazaudēja māju. 4. Apraksts par situāciju : Nepatiesa bana dēļ,cilvēks pazaudēja māju un vel nav saņēmis unban
×
×
  • Create New...