• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Džejs

Lietotājs
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About Džejs

  • Birthday 07/27/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Jay_Adamson

Contact Methods

  • Discord
    proking232

Džejs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Antons_Croffonz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/v5tpu7nh#_ (Screenshots vai Video)
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frederico_Brasco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/q3jcfjck#/ (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mike_Brian_Oconnor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ, HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/6rrsvhm7#_ (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Wolf 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :carDM 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/gqzvvcc6 (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay_Adamson 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andrejs_Wichester 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : jailDM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/nzn72ghw#sign_up (Screenshots vai Video)
  6. Bildes ir tikai divas nedēļas derīgas failiem.lv
  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kaspars_Lidaka 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM,NJ,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.failiem.lv/u/dfrsunkg#/ (Screenshots vai Video)
  8. 1. apraksta par problēmu: Es rakstu šo topiku , tādēļ ka mans profils ir uzhakots. 29/06/2016 viss bija normāli, es varēju tikt savā profilā. Bet Nākamajā dienā 30/06/2016 es grasos iet samp.lv serverī, es rakstu savu paroli, sakot ka nepareiza. Es rakstu desmit reizes pareizo paroli bet nestrādā! 2 .pierādiīumi: Šeit ir divas bildītes par notikušo! Paldies par sapratni.
  9. Džejs

    Unbans

    Labdien! Es ieeju 14.06.2016 16:08, bet man nav unbans! Paldies!
×
×
  • Create New...