• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

#Mcarty#

Lietotājs+
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About #Mcarty#

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Scott_Adkins

Contact Methods

  • Discord
    ikariam127

#Mcarty#'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Ja zinājies pastāv /timestamp,vai kā tur bija uzleic to un atliek tikai uzspiest F8!un tu Nēsi admisntarators,neko nezini tad te var rakstīt Adminstarators kurš bija klāt Kā es Biju klāt visu redzēju ! Nekas nenotika Tākā Varētu unjail kamēr nav atsēdēts,jeb pašam būs warn uz admisntaratoru 3 warn sakrāsi un acc off! Edit: Ja nēsi bijis klāt un neko nēsi redzējis,tad neposto kur nevajag!
  2. Es ar Jason_Redler Braucām uz Sapwn. Spawnā braucām,lai salabotu Mašīnas. Man sataisija mašīnu Tad gaidiju kamēr Jason_Redler salabos mašīnu. Skatījos uz Jason Redler Pusi un iemeta Jail NonReason kaut viņš nebiaj izkāpis.
  3. Wne,viņš uzstur serveri + par sīku Mix tu raudi kā mazs bērsn P.s kaut kāds NOOB
  4. Kāds sakars veidot kaut kādus sūdus Vau 1 Mixing un viss ? tu gribi teikt,kad pats nēsi noklūdījies !
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Alex_Cloud vietā. 2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Alex_Cloud,brauca garām vienai LM,un viņi tēmēja ,viņš izdomāja uzfilmēt,tad viņš tur stāvēja,un piebrauca Kent_Clock,un tad tas vis bariņš nošāva bez (Rp komandām) 3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)?cits 4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:http://youtu.be/qoWDusTy2po
  6. ja tu kadu liec cietuma/bano,taisi ss,vai video,ta tev acc off bus.,un ja gu te problemosi,talu netiksi Daniel Fake
  7. Ta nauda nav daudz.,man ir 3 lvl,un ir maja,pa 200k,elegy,pa 1m600k,banka 400k,uz rokas apmeram 180k.,man tas ir daudz.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jessica_Charle 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Roland_Colins 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:sēdēju cietumā,un sarunājos ar Ediju,pec tam skatos BANS,par ADmina Abuse,bet es nēsmu pa /report,vai kā apsaukājusi adminu! 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:http://www.bildites....qp0sr8jp6ql.png Es vēlētos lai mani unban!.TAGAT!
  9. Man ari,bet es pasutiju pa 30 santimiem,un vadiju to kodu,un rada kad jau if lietots,vai tada vispar nav..
  10. 1.. travis ar rp visu,nesaprotu kas tur tads ir,kas tu nevari uzrakstit, Acceptdeath?,un no slimnicas braukt par jaunu uz fabriku, Travis ir labs cilveks..
×
×
  • Create New...