• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

B.o.y

Lietotājs
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About B.o.y

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Wett_Smoke

Contact Methods

  • Discord
    P.M

B.o.y's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Wett_Smoke 2. Administrātora niks spēlē : Andrew_Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Nezinu prosta chilla banned visus :@ kadus, bled jus adminus pienemat? Iespejams uzlauza acc vai kautko tadu, bet nu ta pat prosta WTF? AccOff banned uz IP Kautko tadu lai netiek online un tad, teikšu, kad esiet visi uzmanīgi Es, jus nesaprotu ka var tadus adminus pieņemt kuri ir kautkadi idijoti un sak visus banned :@ Nezinu dariet kautko lai tas ta vairak nebūtu, te laikam, nevienam nevar uzticet administratora limeni lielaku par 2AccLV Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Wett_Smoke 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :chuz_Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : chila 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  3. Es, varkar kadas 3-4 reizes teicu, kad man ir pieteikums foruma, bet jus ignorejat un tikkai, kikojat mani ara Var Tagad TC Cerams, viss noskaidrojas lidz ar sho
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Wett_Smoke 2. Administrātora niks spēlē : Mark_Vendentta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=04xpw7lnk47ryeiavxj8.png 4. Apraksts par situāciju : Tatad manu nick foruma accepteja un mani jau 100 reiz kick par nika maina foruma, bet es esmu rakstijis, kad manu nick foruma apstiprinaja domes mers un vini negrib acceptet manu jauno nick vekur Pieradijumi, kad apstipronaja manu nick http://www.samp.lv/index.php?/topic/83784-datu-mai%C5%86a-wett-smoke-uz-harry-washington/ bet lieta tada, kad visi admini mani del ta kick jo netic cik viniem var rakstit kad, manu nick apstiprinaja un lai foruma apskatas, bet vini Ignor Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : b.o.y 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Dievs69 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 10 Posti pēc kartas DP Iespejams jaliek ban par post krašanu 4. Pierādījumi : http://www.samp.lv/index.php?/topic/82928-norm%C4%81li-par/page-2&do=findComment&comment=684788 2.L.p.p (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)screen 2 lapā *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Michael_Hian 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Josh_Wattaguss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs, kādi 3 cilvēki ienākam domē un pekšņi viņš Nodemo visus 3 Speletājus 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bj7s9v http://prntscr.com/bj7soz (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis! Topiku izstrādāja: -RiffaMndz. Ar cieņu, SAMP.LV komanda.
×
×
  • Create New...